49
Следвайте ни

Дарители от Аржентина и САЩ помагат на прегазеното куче Роска СНИМКИ

viber icon

Хора от цял свят изпращат дарения за лечението на прегазеното на Бъдни вечер куче Роска. Вече са събрани над 2000 лв., които да покрият разходите във ветеринарната клиника в пловдивския квартал "Тракия", където е животното. Парична помощ е изпратена от загрижени за Роска българи в Аржентина, САЩ, Норвегия, Англия, Холандия, Германия и много градове на България.Операцията на Роска е преминала успешно. Докторите са успели да закрепят таза с една операция и втора такава няма да се наложи.Кучето обаче ще трябва да остане около 10 дни в клиниката за наблюдение. Вече е осигурен и човек, който ще гледа Роска след изписването ѝ до пълното възстановяване и намирането на приемен дом.

Във връзка с инцидента с кучето на Будни вечер, утре на площада в Мало Конаре ще се проведе протест. Началото е от 12 часа.

снимки: Фейсбук

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Писна ми

Писна ми

29.12.2021 | 10:20

Не е добре да се кълнат децата му. Достатъчно е прокуратурата и съда за първи път да дадат ефективна присъда с влизане в затвора, защото това е опит за убийство, т. е този човек с чиста съвест би посегнал и на човек. ,, Вътре" ще го научат как се премазва живо същество. Това е достатъчно! А и за урок за тези, които решат да се гаврят с животно. Браво на хората с големи сърца, които освен за себе си имат ЛЮБОВ и за раздаване

Отговори
5 0
а за теб николаи

а за теб николаи

28.12.2021 | 15:43

помисли ли кои 6те даде пари когато децата ти се разболеят? Трябва6е да помисли6 малко на бъдни ве4ер ама ти ре6и да се направи6 на мъж, да си направи6 смях. За мен сме6ното е да гледа6 как ти се разболяват децата. И за мен няма "извиняваи" "бъди християнин" "ама за6то" искам да си поеме6 последствията като голям мъж които си живее с постъпките.

Отговори
8 1
моите поздрави

моите поздрави

28.12.2021 | 15:36

на 4овека които е ре6ил да вземе ку4ето след ле4ението. Ви6 хаивана няма нужда от много зада живее. Дори и да няма6 много пари, къвто краи6ник му даде6 или останки от храна се 6те е по добре от улицата.

Отговори
11 0
ИМА И ЧОВЕЦИ

ИМА И ЧОВЕЦИ

28.12.2021 | 14:09

ТОВА СА ХОРА СЪС СЪРЦА И ДУША.НЕКА ДА БЪДАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ.

Отговори
22 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?