Следвайте ни

Дадански пред съда: Бутнах чорапите на Митака в момент на афект, но не съм го удрял СНИМКИ

viber icon

Общественото мнение влияе на прокуратурата. С правото не трябва да се спекулира. Това каза пред съда задържаният ресторантьор от "Капана" Ивайло Дадански, предаде репортер на "Марица". 

Той разказа, че отворил заведението в деня след случката. Заварил едно от момичетата, които работят там, да плаче. Видяла атаката срещу работодателя й и какво се пише в социалните мрежи и интернет. 

Дадански каза, че записите от спречкването с Митко били предоставени и разпространени от хора, с които всекидневно пиел кафе 

"Съжалявам за постъпката си, че му разпилях чорапите в момент на афект. Посегнах към главата му и не съм го ударил. Не знам по какъв друг начин да определя задържането ми и искането за постоянно такива, освен като прекомерно. Няма да се почувствам престъпник, защото никога не съм бил такъв", посочи ресторантьорът. 

Той добави, че е получил лични заплахи от хора, с които добре се познава. 

"Още от сутринта знаех, че ще бъда задържан. Казах на жена ми. Тя се учуди, стана й дори смешно. Тя по-скоро ми се поигра. Не съм се укривал. В деня след случката затворих на обяд, защото отпред започнаха да се събират хора и вероятно щеше да се стигне до саморазправа", посочи Дадански. 

Той коментира още, че явно някои хора от" Капана" не го харесват.

"Случката с Митака е просто случайност в момент, в който съм нервиран.

Питах го дали е изгубил чадъра, и ако да, да си каже и да приключваме темата. Той ми отвърна "Гледай си работата" и последва моята реакция, която беше неправилна", разказа Дадански пред съда.

"Ако пловдивчани толкова искат да ме няма, обещавам да изпълня искането, ако имам такава възможност и не ме задържат. Ще си отида в София при семейството, което е подложени на медиен шум",

обеща той.

Дадански посочи за финал, че не е извършил престъпление и че е невинен. "Прокуратурата дълбоко греши", подчерта той. 

снимки: Франк Воща

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Зелен чорап

Зелен чорап

02.06.2021 | 15:52

Тоя няма ли и той да се нареди да иска оставката на Гешев?

Отговори
5 0
HAHAHAHAHAAH

HAHAHAHAHAAH

03.06.2021 | 01:17

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?