71

Да ти настръхне косата! Деца висят от кран на изоставен строеж в Пловдив

Малчугани се катерят по кран на изоставен строеж в Пловдив. За опасното занимание сигнализира пловдивчанин в социалните мрежи. Точното място е изоставения комплекс "Слънчогледи" кв. "Прослав".

"Това е почти всеки ден. От 112 и РПУ изобщо не се трогват. Мисля, че е крайно време да се вземат някакви мерки за този комплекс, преди да стане инцидент", призовава той. 

"Абсолютно безумие, което явно се толерира щом не се взимат мерки! Колкото и да се подава информация, отговор и решение, което да гарантира безопасността на гражданите и най -вече на децата - липсват!", гласи един от коментарите под публикацията. 

"Години наред деца се "забавляват" хвърляйки камъни и трошейки стъкла. Качват се на покрива, пускат силно музика и си правят дискотека ... Вървят по външната част на парапетите, хвърлят гуми от покрива ... и това е всеки божи ден. Същите тези хубостници счупиха пейките пред първи блок .. Та да питам ... наистина ли смятате ,че кмета на района е виновен?". пита пловдивчанка. 

От район "Западен" са взели отношение по проблема. "Бяхме сигнализирани преди няколко дни за този проблем. За съжаление, строежът е без инвеститор към момента и ще отнеме време, за да намерим отговорните за него собственици. Ще обърнем внимание на полицията да се отзовава на сигналите. Призоваваме родителите да предупредят децата за опасността да влизат в този имот", гласи отговорът от кметството. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Ной

Ной

16.04.2024 | 18:53

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим: ---- https://use.my/sman

Отговори
0 0
Стойчо

Стойчо

16.04.2024 | 15:22

Това са деца на помаци от околните комплекси

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?