49

Да живее културата! Рецидивист с вкус обра Историческия музей в Пловдив

Всичко стана за секунди. Касиерката, която е с 30-годишен стаж, е стресирана. За толкова години не й се е случвало подобно нещо. Така новият директор на Историческия музей в Пловдив Стоян Иванов коментира пред "Марица" кражбата на 2 бона от културната институция, станала във вторник. 

По думите му апашът бил заловен бързо, тъй като го заснели охранителните камери. Веднага след като щипнал парите, той тръгнал към родния си град Русе. Стана ясно, че апашът е с вкус и отношение към културата - посягал предимно на културни институции като музеи, опери и театри. Последно ударил операта в Русе. 

"Имало е пиян мъж с него. Искали да им се направи кафе, за което щели да заплатят. Пияният разсеял колежката, а през това време другият взел парите. Хубавото е, че е заловен", каза Иванов и посочи, че крадецът ще трябва да възстанови парите, в противен случай ще влезе в затвора. Директорът на Историческия музей в Пловдив каза, че снимката на арестувания рецидивист ще бъде разпратена из културните институции в страната, за да имат едно наум и да са предупредени. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Гошо

Гошо

07.10.2022 | 19:38

Този музей е пълна мъка, мързеливи и неуки служители, рожба на стария директор Шивачев

Отговори
3 3
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

07.10.2022 | 17:55

СРАМ ВОДАТА в ГРАД КОЗЛОДУЙ няма да е годна за ПИЕНЕ от утре СЪБОТА до 10 10 2022 ГОДИНА

Отговори
1 0
Никакъв хатър ,само сатър.

Никакъв хатър ,само сатър.

07.10.2022 | 17:08

Рецидивистът без значение какъв е да бъде заловен и публично в Стария Пловдив да бъде пребит с камъни ,инак няма оттърванв от такива боклуци.

Отговори
6 0
dimitar

dimitar

07.10.2022 | 15:18

Индустриалното земеделско финансиране е лично за всеки Аз съм маркетинг мениджър в международна финансова институция, специализирана в международни заеми. Ние предлагаме услуги от 5 000 евро до сума от 1 000 000 евро при 2,5% годишно за вашите нужди, свържете се с нас на имейл: [email protected]

Отговори
0 6

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?