71
Следвайте ни

Д-р Иван Димитров, гръмнал Плъха, пак влиза в съда. Вижте причината

viber icon

Д-р Иван Димитров, който гръмна Жоро Джевизов - Плъха, влязъл да краде в гаража му, отново застава на съдебната банка, научи "Марица". Причината - медикът не е доволен от условната присъда, която постановиха окръжните магистрати в края на септември и я обжалва.

Припомняме, че Димитров беше оневинен за убийството на Плъха, но бе признат за виновен за незаконно притежание на оръжие - пистолет "Валтер" със 17 броя патрони. Така бе осъден условно на 2 години лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок. 

Адвокатът на д-р Димитров е входирал жалба, това са направили и от прокуратурата, които са останали недоволни от оправдателната присъда. Медикът ще застане пред съда в четвъртък. 

След дълга съдебна сага докторът беше оправдан от магистратите за това, че е застрелял с незаконно притежавания си пистолет Плъха, когото заварил да краде в гаража му малко след полунощ.  През май миналата година обаче Апелативният съд отмени изцяло оправдателната присъда на ​медика и върна делото за ново разглеждане. Сагата започна отначало на 29 септември с разпит на част от общо 21 свидетели и вещи лица. Финалът отново бе с оправдателна присъда. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

четете преди да коментирате

четете преди да коментирате

21.11.2021 | 13:08

"но бе признат за виновен за незаконно притежание на оръжие. Така бе осъден условно на 2 години "

Отговори
1 0
Гешев

Гешев

20.11.2021 | 15:06

След като съдът насърчава саморазправата между гражданите, да съкратим полицията и прокуратурата като отживелица и да живее съдът. Ние ги хващаме съдът ги оневинява. Затова, въоръжавайте се братя, времената са зловещо трудни!

Отговори
2 0
Мимето

Мимето

20.11.2021 | 14:17

Прав е. Условната присъда си е присъда. Трябва напълно да бъде оневинен за да няма двоумене в обществото

Отговори
3 1
Крадците трябва да се уб.иват

Крадците трябва да се уб.иват

20.11.2021 | 14:01

Докато имаме главни прокурори като Иван Гешев и свитата му всички крадци трябва да се убиват защото никой няма да ги вкара в затвора където им е мястото. Същото се отнася и за големите крадци тиквата Борисов каскета Гешев Мамин Тотю и другите от ГЕРБ и ДПС

Отговори
3 1
OldTen

OldTen

20.11.2021 | 13:21

Пълен наглец, хладнокръвно убива човек на 200 метра от тях и бил недоволен...нямам думи!

Отговори
4 4
А всички защитаващи крадците какво заслужават

А всички защитаващи крадците какво заслужават

20.11.2021 | 14:10

Всички които защитават и Унивега ват крадците мястото им е в затвора и бай Ставри Но преди това някой да им открадне цялото имущество

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?