Следвайте ни

Д-р Димитров, гръмнал Жоро Плъха, ще чуе присъда за втори път

viber icon

Д-р Иван Димитров, който гръмна влезлия да краде в гаража му Жоро Джевизов - Плъха на 2 март 2018-а, може да чуе присъда за втори път днес. Делото срещу медика продължава в Окръжния съд, като се очаква да бъдат разпитани и последните свидетели, след което магистратите да се произнесат.

Отсъствието на двама свидетели спъна предното заседание на 2 юни. Оказа се, че единият от тях - Надежда Стоева, с която Плъха живял на семейни начала, е потънала вдън земя. Съдията нареди да бъде изискана справка дали е предприела задгранични пътувания, справка от затвора дали е задържана някъде в страната, както и справка за постоянен и настоящ адрес, като при наличие на нов да бъде редовно призована. Стана ясно още, че другият свидетел е полицейски служител. Очаква се двамата да се явят в Окръжния съд днес.

Припомняме, че след дълга съдебна сага докторът беше оправдан от магистратите за това, че е застрелял с незаконно притежавания си пистолет Плъха, когото заварил да краде в гаража му малко след полунощ. 

През май миналата година обаче Апелативният съд отмени изцяло оправдателната присъда на ​медика и върна делото за ново разглеждане. Сагата започна отначало на 29 септември с разпит на част от общо 21 свидетели и вещи лица.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ТЪПОТИЯ ЦИГАНСКА

ТЪПОТИЯ ЦИГАНСКА

26.07.2021 | 13:10

ТАКА КАТО ЗАЩИТИХМЕ ЦИГАНЕТО МИТКО ЧОРАПА КОГАТО БЕШЕ ПРАВ ТАКА ДА СИ ЗАЩИТИМ И ДОКТОР ДИМИТРОВ....ВСИЧКИ ПРЕД СЪДА ....С ПО ЕДИН ПЛЪХ В РЪКА.....

Отговори
4 0
ТЪПОТИЯ ЦИГАНСКА

ТЪПОТИЯ ЦИГАНСКА

26.07.2021 | 13:08

ДА ГО НАПРАВИМ ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ПЛОВДИВ.....ИЗТЪРПЯ ВСИЧКИ ГАВРИ НА ЦИГАНСКИТЕ МОРАФЕТИ....ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ......ТУКА НЯМА ГРАМ ТЪГА...ТЕ ДАЖЕ НЕ СА ЗНАЕЛИ КЪДЕ ЖИВЕЕ КЪДЕ СПИ КЪДЕ ХОДИ.... ТЕЗИ БОКЛУЦИ МАНГАЛИТЕ СПЕЦИАЛНО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ И ДАВАТ НА ДЕЦАТА СИ ЛЕКАРСТВА КОИТО ДА ГИ ПОБОЛЯВАТ ОТ ДИАБЕТ ... САМО И САМО ДА ВЗЕМАТ ПОМОЩИ И ПЕНСИИ ПО БОЛЕСТ....ТА ЩЕ ИМ ПУКА ЗА ТОЯ ДЕБИЛ..... ДА НЕ ДОПУСНЕМ ДОКТОР ДИМИТРОВ ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА................

Отговори
4 0
Иван

Иван

26.07.2021 | 10:25

Оставете най-накрая човека на мира! Вместо да го наградят за проявената гражданска позиция, те го съдят. Ако няма какво да правите занимавайте се със сем. Тотеви!

Отговори
16 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?