49
Следвайте ни

Цирк в "Тракия": Джигит нападна полицаи заради проверка, ще ги съди за над 20 бона

viber icon

Истински цирк разигра нарушител на пътя, след като бе спрян за полицейска проверка в пловдивския квартал "Тракия".

Грозните сцени датират от вчера. Към 11 часа шофьорът си карал по бул. "Освобождение". На кръстовището с ул. „Пеньо Пенев“ бил забелязан от униформени, че върти волана докато говори по телефона. 

Те веднага му дали знак да спре, за да извършат проверка. Още в първите секунди шофьорът избухнал, започнал да се държи арогантно и враждебно. Крещял изрази като „Сега много ли си доволен долни **“, "Ти па да не спиш
с мен за да знаеш какъв съм“, Всички сте ** полицаи и сте ** като Б.Б".,
Боклуци, нищо не става от вас. Ще видите какво ще се случи с вас", "Осъдил съм ** на Бобов дол за над 20 000 лева ще осъдя и вас за повече", "Аз ще ви оправя всичките". Разправията бързо събрала публика. Пловдивчани останали втрещени от цирка, който се разиграва пред очите им. Тъй като нарушителят не се смирил и продължил да се държи арогантно, полицаите му щракнали белезниците и го открали в сградата на Пето районно. 

Там бил тестван за наличие на наркотик в кръвта. Униформените му съставили два акта  - както за говоренето по телефона по време на шофиране, така и за хулиганското поведение. 

Джигитът бил изправен пред съда. Частично признал за поведението и изразил дълбоко съжаление за случилото се. В крайна сметка магистратите му наложили гложа в размер на 200 лв. за хулиганската проява. 


Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

007

007

25.11.2021 | 18:07

Глобата трябваше да е доста по - възпитаваща и запомняща , за такъв самозабравил се лумпенизиран завършен психопат.... След три дни ще е забравил, че се е държал като овчар на главната....

Отговори
7 0
изплюща норада

изплюща норада

25.11.2021 | 17:50

Днес на П. Стоев и Македония един дедик с една леля и някаква им бипна, защото ходят на пътя и ония: няма да се , махна, пътя да не е твой, шофьорката: аз си плащам за него, ще те прокълна! Лелята на дедика: хайде де!, шофьорката: аз те познавам!, пак лелята: като ме познаваш през тая работа ми е - т.е. сигурно през оная й работа било ... Дедика станал на 100 години и не знае, че на улицата се карат коли, а пешеходците са на тротоара, ама вика: пътя да не е твой ма!

Отговори
4 0
От пловдивския затвор

От пловдивския затвор

25.11.2021 | 17:25

О-о-ох на батя,докарайте ми го това котенце....

Отговори
4 3
Кмета попов??

Кмета попов??

25.11.2021 | 17:04

А кмета на Пазарджик попов погалихте...! Защо не го арестувахте,?? Хайде сега този наистина да ви осъди за двоен аршин..

Отговори
13 2
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

25.11.2021 | 16:56

тая мутра ще стане булка в ПАЗАРДЖИШКИЯ затвор ще го чукат на карето бес вазелин

Отговори
9 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?