1553

Цирк в изборния ден: Пиян пощуря, извади нож и се помисли за Рамбо

Пиян пловдивчанин изправи косите на минувачи в "Тракия", след като размаха нож. Екшънът се разиграл на 2 октомври, деня на изборите. През деня изпил солидно количество алкохол. Както си вървял из квартала, изведнъж извадил нож и започнал да вилнее.

Пешеходци се стреснали, когато изведнъж срещу тях се изправил въоръжения. Той се насочил към паркиран наблизо автомобил. Взел да го удря с острието. След това клекнал и забил ножа в гумата. Свидетели на странните сцени подали сигнал на тел. 112. 

До няколко минути на място се озовал полицейски патрул. Униформените го обезоръжили и го откарали в районното. Там му бил съставен акт. Когато го изправили пред съда, пловдивчанинът заявил, че много съжалява за стореното.

Магистратите му определили наказание, което се изразява в глоба в размер на 250 лв. по Указа за дребното хулиганство. Като смекчаващи обстоятелства са отчетени предимно факта, че самото деяние се изразява в повреда на чуждо имущество и няма данни за телесни увреждания, както и за съпротива срещу действията на полицейските служители. Съдът взел предвид и факта, че арестуваният в "Тракия" вече е осъждан. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?