49

Цирк край Пловдив: Няма да повярвате какво направи пиян пред полицаите

Пиян шофьор си вкара автогол и то пред очите на униформени. Странните сцени се разиграли в Сопот. Седналият зад волана си карал по една от главните улици. Изведнъж обаче останал като гръмнат, когато пред себе си видял патрулка. 

За секунда се зачудил как да реагира, за да избегне проверката. Рязко променил посоката си на движение, навлязъл в лентата за насрещното и спрял на около 4-5 метра от полицаите. Униформените се стъписали. Поведението му било преценено като странно, поради което полицейските служители решили да му извършат проверка. 

Шофьорът лъхал на алкохол, поради което му направили тест с дрегер. Уредът отчел 0,64 промила. Въпреки това пияният обяснявал, че не е близвал  пиячка. Последвал кръвен тест, който потвърдил наличието на алкохол над 0,5 промила. Седналият зад волана бил глобен с 500, отнети са му 10 контролно точки и книжката за период от 6 месеца. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Проверка

Проверка

25.12.2022 | 18:51

Е на това му се казва съзнателен водач, сам спрял за проверка, всички трябва да се ичим от такза постъпка, аз ако имах власт бих му намалил наказанието заради тази постъпка, казано презнат грях не е грях.

Отговори
3 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?