4020

Чужденец вилня в нонстоп в Кючука, опита да забие кроше на полицай

Чужденец се развилня в денонощен магазин в пловдивския квартал "Кючук Париж". Грозните сцени се разиграли преди броени дни. Мъжът, който бил в нетрезво състояние, влязъл в нонстопа и започнал да бута рафтовете в магазина, на които имало вафли и други продукти, както и да крещи на висок тон. Посегнал да удари с юмрук клиент на магазина.

Последвал сигнал на тел. 112. При пристигане на полицейски служител от Първо районно чужденецът нарушителят се държал нападателно и агресивно и не се подчинявал на дадените от униформения разпореждания. Отказал да представи документ за самоличност и да последва полицейският служител до сградата на Първо РУ. 

Бил изведен навън от магазина, но продължил да буйства, да се дърпа и да крещи на чужд език, за което бил отведен в районното управление за установяване на самоличността му. В сградата продължил да се държи арогантно и да повишава тон на полицейските служители, въпреки отправените му разпореждания да не се държи нападателно, агресивно и унизително към тях. Посягал да удря с юмрук. 

Изправен пред магистратите чужденецът изразил съжаление за постъпката си. Съдът му наложил глоба в размер на 150 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 3 оценки
3.7/5 от 3 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?