71

Чуха се неистови писъци! Проговори фризьорката на залятата с киселина гадателка в "Тракия"

Стоях пред фризьорски салон и пушех, когато чух неистови писъци. Малко след това пред мен премина мъж. Това каза в съдебната зала фризьорката на залятата с киселина гадателка в "Тракия", която бе призована като свидетел по делото срещу Йордан Цветанов и Веселин Вълчанов, предаде репортер на "Марица"

Свидетелката разказа, че мъжът, който видяла секунди след писъците, бил висок, слаб, с тъмни дрехи, с шапка или качулка на главата. Направило й впечатление, че носи медицинска маска на лицето си, бил спортно облечен. Излязъл от входа, в който живее гадателката. Бил със забързана крачка, но не бягал. Погледнал я за секунда, след което отместил погледа си. 


"Малко след това дойдоха полицаите и следователите. Впоследствие разбрах, че е пострадала Антоанета. Бях й фризьор. Аз се качвах горе, защото тя е трудно подвижна. Беше обезобразена, уплашена, наранена", каза още свидетелката в залата. 

Тя обясни, че салонът, в който работи е в същия комплекс, в който живее гадателката, на 10-15 метра от входа на блока. 

Тъй като не си спомня някои неща, съдът прочете част от показанията й, дадени в деня на случката, а именно през март миналата година. 

Стана ясно, че фризьорката посочила, че мъжът, излязъл от блока, правил нещо с ръцете си, като с едната пипал другата, но не стана ясно какво точно.

Масажистка от Пловдив също бе сред разпитаните. Тя правила масажи на гадателката у дома й.

Тя разказа за случка преди ясновидката Антоанета да бъде нападната. "Отвори се вратата, влезе един човек, каза че трябва да си говорят и аз отидох в другата стая. Беше висок, с гола глава, остър нос, с по-спортно телосложение. След като се видяха, Антоанета ме извика и ме помоли за игла. Потърсих, намерих, занесох й, видях че е много напрегната, в шок. След като си тръгна човека, тя ме извика, плачеше, тресеше се цялата. Каза, че този човек я заплашил да й счупи здравия крак и здравата ръка. Тя само помага на хората, не съм видяла да нагруби някой. Каза ю, че й е взел телефона и картата", разказа масажистката. Тя добави, че след инцидента е спряла с масажите предвид нараняванията. "Чуваме се, приятелки сме. Много беше болезнено за нея всичко. Сега се чувства много по-добре и се виждаме. Ще продължим да правим масажи. Ако преди сме се виждали през ден, сега не е толкова често. Сега е по-спокойна", посочи масажистката на гадателката.

Очаквайте подробности! 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?