Следвайте ни

ЧСИ тормози бременна пловдивчанка и в родилното

Стела е завъртяна в схемата от познатите Мирчеви

viber icon

От две неща няма спасение - данъците и смъртта. А, три! И от честните съдебни изпълнители.

Бременна длъжница не бе оставена на спокойствие дори при раждането на детето, разказва вестник "Монитор".. В първите минути на щастливия за Стела Ангелова момент, когато родила второто си дете в родилното на болницата в Пловдив, майката получила обаждане, но не от роднини, а от банката. Така научила, че сметките й са запорирани от ЧСИ заради дълговете й.

Причината са невнесени вноски по кредит, който Ангелова тегли преди време, за да помогне на неин приятел да отвори италиански бутик за дрехи.

Бизнесът му обаче не потръгнал, изпаднал в дългове, а оттам задълженията да връща кредита останали и за младата майка. Оказало се, че Ангелова не просто дължи пари, а е част от измамната схема на Соня Мирчева, която бе подсъдима за измама в размер на 660 хил. лева.

Само преди по-малко от месец жената получи присъда. Мирчева бе подсъдима за измама в размер на 660 хиляди лева. Измамената Нели Бозова дала близо 700 бона на Мирчева, която казала, че има бутик за дрехи в София.

Втората жертва Ангелова работи в цех за осветителни тела на Асеновградско шосе в Пловдив. Колега й е Илия Мирчев, мъж на Соня Мирчева, а заедно с тях работи и бившият мъж на Стела.

Тримата поддържат добри взаимоотношения. Илия обяснил как има финансови затруднения и поискал заем от 500 лв., за да си стъпи на краката. После взел още 1000 лева за сватбата на дъщеря му.

Така постепенно въвлякъл Ангелова във въртележката с бутика на Мирчева и тя изтеглила кредит, който тя и Илия ще погасяват. Кредитът бил за 5000 лева.

Мирчев обаче спрял да плаща, а Ангелова нямала толкова пари. Така с лихвите от просрочването му кредитът набъбнал с още 3000 лева. Ангелова е осъдена и предадена от банката на ЧСИ.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Телец

Телец

05.01.2021 | 10:49

Аз пък мисля, че ЧСИ просто си върши работата!!! Народа е казал "Кьорав карти не играе"!!! Като си прост и наивен никой ама никой не ти е виновен!!!! , щом шодписвашносиш отговорност, даже може и на децата си да я "подарил като наследство"!!! Иначе честита рожба госпожо!!!!

Отговори
0 2
Не съди

Не съди

05.01.2021 | 10:55

За да не бъдеш съден. Смири се малко

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?