Следвайте ни

Четете в "Марица": Саниран блок протече след година

viber icon

* Саниран блок протече след година
Покривът на саниран миналата година с държавни пари блок протече, а обитателите му харчат свои средства, за да оправят поразиите на строителите. Това твърди живеещият на осмия етаж на бул. "Дунав" 178 пловдивчанин Тодор Запрянов. Човекът се жалва пред "Марица", че работниците срязали носещ винкел на терасата му и той я укрепил сам, за да не падне.

* Перлите от античността, които гостите на "Пловдив 2019" няма да видят

* Тотев превърна и старините в партийна хранилка
Освен за привличане на туристи и помпане на местния шовинизъм пловдивските старини имат и друго предназначение - да се превръщат в партийна хранилка по време на реставрацията си

* Обвинен в убийство грък си живее спокойно в Пловдив
44-годишният гръцки гражданин Георгиос Д, който е обвинен от прокуратурата в южната ни съседка за грабеж и предумишлено убийство, беше открит и арестуван в

* Фонтаните ни пропяха
Пеещите фонтани в Цар-Симеоновата градина възобновиха снощи музикалната си програма. Шоуто от звук и светлина започва от 21,30 часа, но ще се излъчва само три вечери в седмицата - в четвъртък, петък и събота.  

* В градината с бомбе е най-добре
За да е в помощ на читателите си, екипът на "Марица" състави карта на най-дебелите сенки, където можем да се спасим от жаркото слънце в настъпващото днес астрономическо лято.

* Партийната субсидия остава левче

* Дунавско корабче пуска котва на Гребната
Малко рибарско корабче ще бъде вдигнато на стоянка зад трибуните на Гребната база на 22 и 23 юни

* Фестивал превръща Джендема в приказен свят
Историческа възстановка на магическия празник Еньовден, бойни турнири, рецитиране на поезия, представление на шут, антични и средновековни танци и огнено шоу на кокили - това ще видят зрителите на Фентъзи фестивала, които ще се проведе този уикенд на Младежкия хълм.


* 15 пивовари разливат еликсири в Капана
Третото издание на фестивала за крафт пиво „Две-три бири фест” ще събере заедно занаятчиите пивовари и любителите на крафт пивото в Капана този уикенд. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?