Следвайте ни

Четете в "Марица" - Режат достъпа на коли в центъра

В новия брой на вестник "Марица" четете:

Режат достъпа на коли в центъра


Пазарът на ул. "Младежка" ще бъде премахнат, ако Община Пловдив спечели дело в съда. От администрацията напомниха вчера,  че Общинският съвет е взел решение за прекратяване на концесията заради неизпълнената инвестиционна програма, но концесионерът - фирма "Тика" на Атанас Червенков - Райфъла, осъден за палежи на автомобили - го обжалва.

 

Зарибяват пловдивчани с нова дрога

26 грама суха зелена листна маса със съдържание на ново психотропно вещество са били иззети от служители на Шесто РУ. Дрогата е била намерена в квартал Столипиново, в жилището на 40-годишен криминално проявен и осъждан мъж и 63-годишния му баща. В къщата са били открити още 40 таблетки клоназепам и електронна везна със следи от марихуана, съобщиха от полицията.

 

Изгорялата фабрика за месо строена с европейски средства

Фабриката за месо във село Войводиново, голяма част от която изгоря в огнен ад завчера, е строена и оборудвана с европейски средства. Фирма "Унитемп" ООД е била бенефициент по ОП "Развитие на селските региони" в програмния период 2007-2013 г.

 

Край с джиповете, маскирани на баничарки

Ниският данък върху товарните автомобили с маса до 3,5 тона отпадна и много хора тепърва ще изпищят. Само за илюстрация ​- от данък 9.75 лева за миналата година сега той набъбва на 175.48 лева.

 

НАП погна хайлайфа

Национална агенция за приходите е взела под прицел родните звезди. Очаква се в следващите месеци служители на агенцията ще проверяват хайлайфа дали си плаща данъците. Мълвата бързо се е разнесла в шоубизнеса и популярните личности треперят от страх

 

Звезда от "Америка търси талант" пее в Етнографския

Участник в "Америка търси таланти" идва за концерт в Етнографския музей. Аржентинският тенор Карлос де Антонис е сред най-запомнящите се изпълнители в щатското риалити.

 

Спец по месото стана Цар на виното в Първомай

Динко Митрев спечели титлата "Цар на виното" в Първомай. 25-годишният мъж е завършил Университета по хранителни технологии със специалност "Месо". Семейството на Митрев има транжорна и хипермаркет, но отскоро младият мъж проявява интерес и към производството на вино.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?