Следвайте ни

Честито! Ново попълнение в редиците на Апелативния съд в Пловдив СНИМКИ

viber icon

Ново попълнение в редиците на Апелативния съд в Пловдив. На тържествена церемония Стоян Германов встъпи в длъжност. Той положи клетва в емблематичната зала №1 пред председателя Магдалина Иванова и магистрати, при спазване на всички противоепидемични мерки.

Стоян Германов е завършил право в СУ „Св. Климент Охридски“.  Работил е три години като младши прокурор и прокурор в Районна прокуратура – Пловдив. В периода от 1991г. до 2020 г. е бил адвокат в Пловдивската адвокатска колегия.

С решение на съдийската комисия на ВСС от 1 декември 2020 г. той е назначен за съдия в наказателното отделение на Пловдивския апелативен съд след  спечелен конкурс за първоначално назначаване.

Председателят на Апелативния съд в града под тепетата Магдалина Иванова пожела здраве и ползотворна работа на новия си колега съдия Стоян Германов.


Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Трафик

Трафик

26.12.2020 | 00:06

Изключителен професионалист! Достоен, професионално коректен! На добър час в трудното поприще съдия Германов! Поприще за което притежавате всички качества!!! Успех този народ заслужава такива съдии!

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?