Следвайте ни

Ченгета пред всеки мол и хипермаркет в Пловдив

viber icon

Полицаи ще следят за спазването на противоепидемичните мерки пред моловете и хипермаркетите в Пловдив. Това каза директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Йордан Рогачев, предаде репортер на „Марица“.  Проверките ще са ежедневни, контролът ще е изключително стриктен, подчерта той. Униформените ще следят да не се струпват хора, дали носят маска и дали се спазват „зелените коридори“.  Ситуацията ще е идентична на тази през декември, особено в дните около празниците, когато имаше засилено полицейско присъствие пред всички по-големи търговски обекти в града. 

„Там, където се установят нарушение, се сезира Регионалната здравна инспекция и се съставят актове", добави Рогачев. 


Шефът на полицията посочи, че са получавани сигнали за заведения, които си позволяват да работят след 23 часа. „Дори и 5 минути да е прескочено работното време, следва санкция – административна глоба“, уточни старши комисар Йордан Рогачев. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Защо

Защо

11.03.2021 | 16:31

Големите вериги магазини мерките не ги ловят? Защо малкия бизнес се затрива със противоконституционни заповеди? В Кауфланд няма зараза, но в мола има,нали?

Отговори
2 0
Адвокат

Адвокат

11.03.2021 | 16:28

Усещам миризма на пари...пишете актове, а после ще има работа за съдилищата. Част от народа не спи....

Отговори
2 0
Пловдивчанин

Пловдивчанин

11.03.2021 | 15:47

А, РЗИ кога ще се напънат да проверят хигиената в магазините? На входовете и изходите на всеки магазин, дори и малките трябва да има дозатори с дезинфектант, количките да се опръскват след всяко ползване, касиерите да си почистват ръцете защото пипат продуктите и парите които са източник на зарази!Никакви хигиенни мерки /освен маските/ няма!

Отговори
5 0
09621

09621

11.03.2021 | 14:39

Глупости,ти си е.бахти м.алоумника! Заради такива като теб сме на този хал! Точно заради такива г.лупендери тази криза няма да има край.

Отговори
2 3
ГЛУПОСТИ

ГЛУПОСТИ

11.03.2021 | 13:45

ЧЕ.КИИ ЛИ ЩЕ ПРАВЯТ ТАМ...А В КРЪЧМИТЕ И ДИСКОТЕКИТЕ ЩЕ ИМА ЛИ.. ЩО СЕ ЗЕНИМАВАТЕ С ПРОСТОТИИ БЕ ..ДА СИ ГЛЕДАТ БАНДИТИТЕ Н НАПРАВЯТ ОБИСК У БОЙКО БОРИСОВ...КАКВО ГИ ПРАЩАТЕ ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР...ТОВА ПОЛИЦАИ ЛИ СА ТОВА ДА НЕ Е ОФ ДОБРОВОЛЦИ....

Отговори
6 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?