49

Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката: Ние сме жертвите, а не момчето! ОБЗОР

Адвокати в отпуска и болнични отложиха делото срещу инфлуенсърите за септември

Ние сме жертвите, ние сме манипулираните, а не Денислав и родителите му. Това коментираха пред журналисти тримата инфлуенсъри Тошо Куката, Петко Караилиев - Чеченеца и Емили/Даниел, предаде репортер на "Марица". Те посочиха, че експертиза доказва, че Денислав не е със специални образователни потребности. "Момчето се преструваше на болно, за да ни изнудва за пари. Измами цяла България. Ние трябва да получим оправдателна присъда, няма да се дадем", подчертаха тримата. Емили Добави, че Денислав имал фетиш към нея и затова много искал да участва в клип с нейно присъствие. 

"Милен Стаматов - Готи му направи банкова сметка. Той ми звънна от скрит номер и ми каза, че ако дам 10 000 лв. ще спре всичко срещу мен и другите. Всичко е пълна манипулация. Изкараха ни, че тормозим болно момче. Аз не съм такъв човек", заяви Куката. Разпоредителното заседание по делото срещу инфлуенсърите бе отложено за 18 септември. Причината - адвокатката на Емили е в отпуска, а адв, Кутрянски, който защитава Куката, е в болнични. В съдебната зала тримата се държаха възпитано и културно, а пред медиите обясниха надълго и нашироко своята гледна точка. 
"Казах на Денислав да не се занимава с глупости, но той настоя. Искал да бъде известен като нас, да го канят по участия в барове и да взима големи хонорари", посочи Куката. Емили пък каза пред журналисти, че основният виновник за всичките им проблеми и престоя зад решетките е Милен Гото. "Той е наш хейтър и иска да ни тикне в затвора, но няма да му се получи. Родителите на Денислав разбраха, че имаме пари и решиха да ни изнудват", коментира Емили. Чеченеца подчерта, че Денислав сам е искал да се снима и показа клип от подкаст, в който момчето обяснява, че е платило 20 лв. , за да се срещне с тях и да вземе участие в снимките.
"Има си доказателства, че момчето не е със СОП и просто се надяваме справедливостта да възтържествува", казаха още инфлуенсърите. На въпрос дали чувстват вина за случилото се, те отново подчертаха, че са невинни и че всичко е добре разигран сценарий.  Родителите на Денислав също присъстваха в съдебната зала. През сълзи те определиха случилото се като гнусно, а поведението на тримата - като нагло. "Правосъдието трябва да си каже думата, настояхме за ефективни присъди. По време на нощна смяна Куката е отишъл да търси сина ни на два пъти. Направо нахлул, всички от персонала го питали къде отива. Искат да го държат отговорен, че са били вкарани в ареста. Просто трябва да си понесат последствията", коментираха те. Малко преди насроченото разпоредително заседание Милен Стаматов - Готи, който разпространи клипа с гаврата в мола и призова за подкрепа на Денислав и семейството му, коментира, че тормозът върху момчето продължава и също настоя за ефективни присъди. Тошо Куката отрече и определи думите му като лъжа и пълна измишльотина. снимки от Наташа Манева

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 3 оценки
3.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
18 коментара
0000

0000

25.07.2023 | 20:52

Какво направи семейството с даренията КОЛА ЛИ КУПИХА

Отговори
0 0
Пловдив

Пловдив

20.07.2023 | 16:50

ама разбира се че вие сте жертвите , всеки престъпник е невинен дори и тези в затвора , разликата е в това че сте на свобода .

Отговори
2 0
ПП и ДБ дебил

ПП и ДБ дебил

20.07.2023 | 15:07

и ние сме със специални потребности, следователно за всичко са виновни Путин и комунистите!

Отговори
6 3
Кремена

Кремена

20.07.2023 | 15:03

В пъндиза в момента изграждат велоалея за Тротинетка...да може да кара когато е навън

Отговори
10 0
Спас Шуманов

Спас Шуманов

20.07.2023 | 14:34

Кука ще ти намажа ауспуха с одрински вазелин и се почваме.

Отговори
7 1
AMF

AMF

20.07.2023 | 16:30

Направо не разбирам как може да харесваш мъж при толкова много и хубави жени.

Отговори
3 0
ясно

ясно

20.07.2023 | 14:30

Мутрите и кифлата да не шикалкавят и лъжат а да си подготвят багажчето за панделата

Отговори
12 0
лимбо

лимбо

20.07.2023 | 14:24

И тука явно не е ясно кой е жертвата. Ако някой ма помоли да го плясна с чук по главата , как ше е не знам. Въпрос на предсказания , тълкувания и пр.... . При някои племена се използват и предзнаменования.

Отговори
5 0
Тези

Тези

20.07.2023 | 13:29

ако бяха имали късмет да отбиват редовната си военна служба две години и малко в Грудово или Звездец със сигурност нямаше да оцелеят!

Отговори
13 1
И в Елхово

И в Елхово

20.07.2023 | 16:27

Беше голям гърч.

Отговори
5 0
Гочето

Гочето

20.07.2023 | 13:01

Според мен, няма как да им се размине на тези убавци.... Най-малкото три месеца търкаха наровете в следствения арест. Нали ако ги оправдаят това автоматично означава три дела за отговорност на държавата за вреди и три обезщетения.

Отговори
12 1
стара майна

стара майна

20.07.2023 | 12:48

НАКАЗАНИЕТО СЕГА ТОЯ ПИЧ МАЛКИЯ ДА ГИ РАЗКАРВА В МОЛА НА ВЪЖЕ ДА ЛАЗЯТ НА КОЛЕНЕ И КОЙТО МИНЕ ДА ГИ РИТА ПЛЮЕ И ББИЕ...ПОНЕ 1 МЕСЕЦ ПОСЛЕ В ЗАТВОРА. ОНОВА БЕЗПОЛОВОТО КАКТО СЕ ВОДИ ПО ПАСПОРТ В ПАЗАРДЖИШКИЯ ЗАНДАН...

Отговори
16 2

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?

Към анкетата