46

Църквата в Браниполе ще извърши безплатно опелото на учителката Митра, убита с чук

Безплатно опело осигуряват от храм "Св. Св. Константин и Елена" в Браниполе за 84-годишната Митра, която бе убита с метален чук от собствения си внук. На роднините ще бъде спестена и църковната такса. 

"Поради снизходителност, като енорийски свещеник и председател на църковното настоятелство при храм "Св. Св. Константин и Елена", с. Браниполе, Пловдивско, ви уведомявам,  че не всичко е пари в този живот. Заради нелепата смърт на учителката, съпругата на бивш кмет на с. Браниполе - г-жа Митра Сиракова - 84 годишна, ще извърша опелото безплатно, както и църковната такса, като семейство - социално слабо, каквото е в действителност, в знак на уважение, състрадание и съпричастност  към една достойна българка. Бог да упокои душата й.  Царство й небесно и съболезнования на родствениците й, за трагичната смърт", написа в социалните мрежи енорийският свещеник Страхил Рашков.

Припомняме, че кървавата трагедия се разигра в първите часове на съботния ден. Тогава Митра и нейният внук Христо Сираков започнали поредния скандал. Напрежението обаче ескалирало. Тогава Христо грабнал метален чук и разбил черепа на баба си. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
неамдуми

неамдуми

02.08.2022 | 08:09

Какво доживяхме внук да убие баба си ,която всъщност му е голяма майка/майка на майка му/ и българска учителна да е социално слаба и да няма пари дори за погребение .БЪЛГАРИЙО!!!!!!!!!

Отговори
5 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

02.08.2022 | 05:02

БОГ да прости убитата ЖЕНА ДО кога циганите ще са над закона ГЕШЕВ спиш ЛИ СЪВЕСТ ИМАШ ли

Отговори
1 2
I tebe

I tebe

02.08.2022 | 06:54

Da prosti

Отговори
1 1
Dii

Dii

01.08.2022 | 23:16

Колко е щедра БПЦ. Как помагат на бедните, онеправданите, гладните... Грижат се за енорията и и дори безплатно опяват утрепаните с чук бабички. Това е върхът на щедростта. Току виж дошъл дядо Николай с кортеж от 2-3 коли с номера 3737, няколко бодигардове и с плам в очите да заклейми лошите и да каже добра дума за някой архонт.... архонт Гергов примерно. И най важното няма да вземе пари за клетата бабичка.

Отговори
8 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

02.08.2022 | 05:05

най ИСТИНСКИЯ НАБОЖЕН ЧОВЕК и ДАРИТЕЛ беше БАЙ ДЯДО ДОБРИ от БАЙЛОВО БОГ да го прости МИР на ДУШАТА му

Отговори
7 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?