49

Цалапица се вдига на протест пред прокуратурата в Пловдив, искат Рангел

Два протеста в рамките на два дни ще вдигнат близки, роднини и приятели на убития Митко от Цалапица. Първият ще бъде в неделя от 16 часа в центъра на селото, а вторият ще се пренесе в Пловдив в понеделник. 

Тогава ще се гледа делото за укривателство срещу близнаците Валентин и Борислав Динкови. Към момента младежите са в ареста. Ако до понеделник Рангел Бизюрев, който е основен заподозрян за зверското убийство, не бъде екстрадиран, то съдът ще даде ход на делото и още в същия ден задържаните братя могат да се сдобият с присъда. 

Жителите на Цалапица не искат това да се случи и настояват делото да не приключва без разпита на Рангел. 

В 10 часа в понеделник протестиращите ще се съберат пред сградата на прокуратурата, след което ще присъстват на делото в Районния съд в града под тепетата от 13.30 часа. 

"Искаме справедливост за Митко! Докога ще търпим децата на България да биват убити! Искаме по бързо Рангел Бизюрев да бъде екстрадиран от Кралство Дания! Справедливост за Митко трябва да има! Възмездие и покой на душата му искаме!", написа преди минути майката на убития Митко Атанаска Бакалова. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
rtuyrtu

rtuyrtu

23.02.2024 | 12:19

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим---- https://da.gd/menx

Отговори
0 1
точно така, протести до дупка

точно така, протести до дупка

23.02.2024 | 10:28

смело напред! гледайки цирка на софийската куратура и съд със съдия Цариградска, и тук са същите гнили ябълки! със сигурност!

Отговори
8 4
Руменчо от Скутаре

Руменчо от Скутаре

23.02.2024 | 12:25

Гледай колко са бързи колегите с минусите! Още се държим!

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?