71

Буйстващ пияница към полицаи в Пловдив: Ще ви купя и ще ви продам!

Истински екшън с полицаи и буйстващ пияница се разиграл в пловдивския квартал "Кючук Париж", научи "Марица". В първите минути на неделя униформени от Първо районно спрели за рутинна проверка шофьор на опел на кръстовището между бул. „Никола Вапцаров“ и бул. „Цар Борис III Обединител“. Колата отбила, но само няколко секунди по-късно от задната лява врата излиза мъртвопиян 34-годишен мъж. Почерпеният пловдивчанин веднага се нахвърлил на служителите на реда. Държал се изключително грубо, обиждал ги и ги заплашвал със саморазправа.

„К‘ви сте вие, бе, ей сега ще видите какво ще ви се случи, Е**** си майката, няма да ви дам никакви документи. Ще ви купя и ще ви продам. Свалете си униформата да се бием…“, крещял и буйствал пияният. Полицейските служители установили, че в колата пътували още три жени. По време на проверката те се опитали да успокоят буйстващия пловдивчанин, но без успех. Това принудило униформените да му сложат белезниците и да го откарат в районното. Там установили самоличността му, написали му и акт за дребно хулиганство. Часове по-късно пловдивчанинът бил изправен пред съда. Там той изразил съжаление за поведението си и признал вина. Предвид това магистратите му наложили глоба в размер на 200 лв. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
На Дедо ми я

На Дедо ми я

25.01.2022 | 18:36

Мъ те са купени и продадени още в чифутската им утроба нагла Ко ша купуваш бе Човече и продаваш от варел чифутски продажден излязло

Отговори
1 1
Дедо

Дедо

25.01.2022 | 14:02

В мазето един час кубинки в носа ,и на другия ден ще е божа кравичка . Като види патрулката ще се изпуска смаелчака!

Отговори
7 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?