3906

Брутално! Съпруг преби жена си в пловдивско село, защото била гладна

Потресаващ случай на домашно насилие в пловдивско село. Съпруг редовно малтретирал жена си, като накрая я пребил жестоко, защото била гладна. 

Случаят е от средата на февруари, а грозните сцени се разиграли в село Розино. Двойката живяла повече от 10 години на семейни начала. Отглеждали две деца, които той не признал. В началото отношенията им били много добри. Като влюбена двойка били сочени за пример. Впоследствие, обаче, мъжът започнал да пие. Първоначално през няколко дни, а след това - всекидневно.

Алкохолът го превърнал в агресор. Така почти всеки ден налитал на бой на жена си. Биел я с шамари, с юмруци. Много пъти започвал побоя докато тя спи. Обиждал нея и децата. Кошмарът ставал все по-голям. Така се стигнало до средата на февруари тази година. 

Жената се прибрала по-рано. Насилникът все още го нямало. Искала да си сложи чиния с фасул, за да се нахрани. В този момент, обаче, той се върнал пиян. Започнал да крещи, като не й разрешил да си нахрани.  Избутал я навън, взел дълга пръчка и я ударил по главата.  Потекла кръв, а жената крещяла за помощ. Успяла да се скрие при съседите, след което бил подаден сигнал в полицията. 

Насилникът бил арестуван, след което освободен с мярка "подписка". Преди няколко дни, обаче, побойникът успял да сключи споразумение с прокуратурата, което е одобрено от местния съд. Освободен е от наказателна отговорност, като трябва да плати глоба в размер на 500 лв. и над 200 лв. разноски по делото. Определението на съда е окончателно. 


Оцени новината

Оцени новината
3.2/5 от 5 оценки
3.2/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Цигойнери

Цигойнери

22.04.2024 | 19:57

В с. Розино ли? Аха, разбрах

Отговори
2 0
Дии

Дии

22.04.2024 | 19:02

Родово-етнически особености и традиции

Отговори
2 0
Трябва да я наръга с нож ли,за да му се издейства подобаващо наказание

Трябва да я наръга с нож ли,за да му се издейства подобаващо наказание

22.04.2024 | 17:10

А тя пък защо стои и не издейства ограничителна заповед срещу него и да го изгони?!

Отговори
6 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?