Следвайте ни

Брутално! Роднини се смляха от бой и влачиха за косите заради имот

viber icon

Семейна война изправи на нокти жителите на садовско село, научи "Марица" от свои източници. Роднините живеели заедно в една къща, препирните между тях били често явление, като в един момент чашата преляла. 

Поредният скандал се развихрил около 21 часа на 2 септември миналата година. Двама мъже от фамилията се изправили срещу две жени – баба и сестра. Започнала размяна на обиди, след което кавгата преминала в звучни и цветущи псувни.  Мъжете ги бутали, като целта била да ги изгонят от къщата. Извлекли ги навън, макар жертвите на тормоза да оказват съпротива, след което ги влачили по стълбите на къщата – единият баба си, другият – сестра си. 

След като ги извели от къщата, започнали да ги налагат с кол по гърба и главата. Жените се строполили на земята, а насилниците продължили с ритници. 

След грозните сцени, жертвите на побоя потърсили защита от съда. Магистратите от Асеновград  забранили на тормозителите да приближават своите роднини, глобили и с по 200 лв. Освен това, били принудени и да напуснат къщата. 

Решението подлежи на обжалване пред  Окръжния съд в Пловдив. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ффф

ффф

08.02.2021 | 19:26

Айде Ромалеее.

Отговори
3 1
@ффф

@ффф

08.02.2021 | 20:45

OT BELITE Ромалеее SA ,ZASHTOTO MURGAVITE NYAMAT IMOTI VAOBSHTE !

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?