3906

Брутално! Появиха се КАДРИ от побоя над момиче в "Тракия", то крещи "Моля ви, спрете!"

Насилието над момичето в подлез в пловдивския квартал "Тракия" е било брутално. Това става ясно от видео на побоя, което е публикувано като стори в инстаграм от профила на ученичка. На клипа се чува как удряното момиче пита "Какъв е проблемът". Отговарят ѝ "Сега ще видиш!", след което започват да я удрят и да влачат за дрехите и косата. Потърпевшата крещи "Моля ви, спрете, моля ви", но бруталното насилие продължава.За насилието е подадена жалба в Районната прокуратура в Пловдив. След като се е запознал с фактите наблюдаващият прокурор е разпоредил извършването на проверка по случая за престъпление за  причиняване на телесни повреди по хулигански подбуди.

Дадени са били указания за снемане на обяснения от пострадалата и от очевидци, изискани са медицински документи и други. Проверката се извършва от служители на полицията, като към момента не е приключила.

 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 10 оценки
4/5 от 10 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
yellowdixie

yellowdixie

12.04.2024 | 19:21

Тези кaпсyли спacиxа бpака ни и напpавиxа ceкcа ни стpастен и дълъг със здpав щpанг, яpки оpгазми и дpуги плюcове. И двaмата сме щаcтливи, че опитаxме тoвa нeщо и вcички съвeтваме да го опитaмe, кyпиxме го тyк-- https://e.vg/alman

Отговори
0 6
Докога ще се търпят такива изверги

Докога ще се търпят такива изверги

12.04.2024 | 18:42

Време е такива да ги осъдят, родителите им пък да платя голямо обезщетение на битото дете.

Отговори
24 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?