49

Брутално: Пловдивчанин преби любимата си заради дистанционно, прати я в Психото

Пловдивчанка бе жестоко пребита от половинката си в жилището им в града под тепетата. Жертвата на домашно насилие се обърнала към съда за защита, след което завела дело срещу бияча за причиненото страдание. 

Жената работела в чужбина. Заминала през 2014 година, за да си намери по-доходоносна работа. Там срещнала половинката си и двамата заживели заедно. Две години връзката им била безпроблемна. В началото на 2018-а обаче пловдивчанката преживяла кошмар.  Прибрала от работа около 14:00 часа, а любимият ѝ - около 16.00 часа. Той бил видимо изнервен и жената му предложила да се разходят до магазина, тъй като имала да остави една пратка. През целия път той бил мълчалив. Прибрали се и след вечерята около 22.00 часа пловдивчанката се изкъпала. Излязла от банята и установила, че е загасено, а половинката ѝ си е легнала.

Приближила се тихо към него, за да вземе дистанционното, и усетила юмрук в корема си. Превита, отишла във всекидневната и седнала на дивана.  В този момент мъжът връхлетял върху нея и й нанесъл побой, като я удрял с юмруци и ритници по главата и тялото. Тя плачела и го молела да спре, но той продължавал. След като осъзнала, че той няма да спре, събрала сили и успяла да се измъкне. Насочила се  към телефона, като му крещяла, че ще се обади на полицията. Той спрял да я гони. След случилото жертвата се обадила на свой роднина, който също живеел в чужбина. Двамата отишли заедно в полицията и тя подала сигнал.  Успяла да си изнесе багажа. След няколко дни от полицията се обадили и й казали, че насилникът е хванат и е направил пълни самопризнания. След този кошмар пловдивчанката се прибрала в България, тъй като се чувствала зле физически и психически. Посетила съдебна медицина в града под тепетата, където било констатирано, че вследствие на побоя са й нанесени телесни увреди. Жената подала молба за незабавна защита от домашно насилие, като била издадена ограничителна заповед.

След побоя медиците установили последиците от повърхностната травма на главата и наличието на мозъчно сътресение, намален слух, главоболие и кръвотечение на носа вследствие на травмата на главата. Освен физическите болки, жертвата се чувствала и нестабилна психически, като се наложило да потърси и професионална помощ. Развила и психическо заболяване с шизофренни симптоми. След побоя я било страх да остава сама, мислела, че е следена, като дори била приета в психиатрична клиника.

Изявила претенции за причинените болки и страдания, като съдила насилника за 20 бона. В крайна сметка преди няколко дни магистратите й присъдили обезщетение в размер на 5000 лв. с лихвата от времето на инцидента до датата на решението. 

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

17.01.2022 | 14:29

КУРВЕТИНИТЕ НА ЗАПАД ПРЕДИМНО РАБОТЯТ КАТО ЧИСТАЧКИ ПО ДОМОВЕТЕ И ТАМ ПЛЮС ПОЧИСТВАНЕТО ИЗВЪРШВАТ И ДРУГИ УСЛУГИ--МОМЧЕТО Е РАЗБРАЛО СЛЕД 2 ГОДИНИ ЧЕ Е СТАНАЛ ЕЛЕН ЛОПАТАР И НЕ Е ИЗДЪРЖАЛ И Е ПОНАБИЛ-ЗАЩОТО МУ Е ЯЛА ТОЛКОВА ВРЕМЕ ПАРИТЕ--А СЕГА ГО СЪДЯТ И ЗА БОЯ ДА И ПЛАТИ--А КОЙ ЩЕ Я ОСЪДИ НЕЯ ЧЕ ЖИВЕЕ С НЕГО А СЕ ЧУКА ОЩЕ ПОНЕ С ТРИМА????--БАЙДАН ДА ВКАРВА ТУКА ТАЛИБАНИТЕ-ИСКАМЕ ХАЛИФАТ--

Отговори
1 1
Леле - любовник на КУКУ

Леле - любовник на КУКУ

17.01.2022 | 14:02

Пребих го тоя геей и го пратих на психо!

Отговори
1 0
Майна

Майна

17.01.2022 | 11:24

Отново се крие цялата истина . Как така живееш добре с някой човек 2 години и нещо и в един момент Човека се събужда от сън.и решава да те ступа ??? Защо ? Има ли причина ? Не се казва ,.. естествено ку-:рвата явно му е изневерила или е флиртувала с друг , яде бой и после иска 20 000 лв в замяна . Ето това са ку-:рвите ганьовски. Винаги в такива новини никога не се дава мнението и на другата гледна точка. МЪЖ ПРЕБИ ЖЕНА СИ ОТ БОЙ И ТЯ Е МНОГО ДЕПРЕСИРАНА .. точка . Айде няма нужда не сме толкова тъ-пи

Отговори
5 6
ОТГОВОР

ОТГОВОР

17.01.2022 | 14:26

ПОДКРЕПЯМ ТЕ БРАТ-СМЪРТ ЗА КУРВИТЕ ЗА ИЗНЕВЯРА В ХАЛИФАТА УБИВАТ С КАМАНИ-ПУБЛИЧНО ЗА ДА ГЛЕДАТ И ДРУГИТЕ КУРВЕТИНИ И ДА НЕ СИ ПОМИСЛЯТ ДА СЛАГАТ РОГА

Отговори
1 0
с такива се хва6тате

с такива се хва6тате

17.01.2022 | 10:32

има ли смисал да говорим пове4е? тоя го знае6е от самото на4ало 4е е някои които 6ти за6ие 6амара, и избра да си с него. ок.

Отговори
4 2

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?