Следвайте ни

Брутално! Пенсионер смля от бой жена си и тъщата в Асеновград

viber icon

Пиян пенсионер от Асеновград превърна съпругата си и тъщата в боксови круши, научи „Марица“ от свои източници. В един момент обаче чашата преляла и жертвите на насилие потърсили помощ от полицията. 

Брачната история на двойката започнала през 1979-та, когато се врекли във вечна вярност. От няколко години живеят в апартамент на бул. „България“ в Асеновград, заедно с майката на жената, която е възрастна и с редица здравословни проблеми. 

През последната година и половина отношенията между съпрузите се изострили и влошили. Буйният съпруг, който е пенсионер, започнал системно да упражнява физическо насилие спрямо съпругата си и тъщата. Асеновградчанинът си пийвал доста и често посягал. Това принудило жена му, въпреки страха, да се обърне към Районния съд в Асеновград с молба за защита. 

На 6 февруари миналата със свое решение магистратите задължили пенсионера да се въздържа от домашно насилие и да не се приближава на по-малко от 20 метра от жертвите му. Съдът го отстранил и от апартамента за 18 месеца. Асеновградчанинът се изнесъл за кратко от жилището след получаване на заповедта, но няколко седмици по-късно се върнал. Жена му се смилила над него и го пуснала, тъй като той нямало къде да живее. 

Кошмарът обаче не приключил. Месец по-късно пенсионерът отново започнал да посяга на двете жени и да ги обижда. Поредният такъв случай бил в малките часове на 10 декември. Тогава насилникът бил мъртвопиян и започнал да удря с ръце и крака съпругата си.  Не се ограничил само до това. Ударил и болната тъща. Както предните пъти, така и този жената не посмяла да съобщи за случващото се на тел. 112 поради страх от своя съпруг. 

Това направила обаче съседка, която живее под апартамента. Тя чула викове за помощ и подала сигнал. На място пристигнал полицейски патрул. Жената споделила, че малко преди това е станала жертва на жесток побой. Униформените забелязали, че била силно уплашена и треперела през цялото време. 

Пенсионерът бил в апартамента мъртвопиян. Полицаите се осведомили за действащата ограничителна заповед и разбрали, че той я нарушил. Задържали го за 24 часа, след което бил изправен пред съда. 

Магистратите му наложили глоба в размер на 1000 лв. за нарушаването на забраната да доближава съпругата си. Санкцията е в минимален размер, тъй като асеновградчанинът е признал вината си и е с чисто съдебно минало. 

          

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

25.01.2021 | 17:41

Да ме извинява тази ПАТКА,ама сама си го търси боя.Има такива жени,когато ги бият-се оплакват,а когато не ги бият-става им скучно и отново си търсят боят.А това,че и е дожаляло е абсолютна пунта мара.А не и ли дожаля за родната и майка,която яде кютеци наравно с нея.

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?