49
Следвайте ни

Брутално! Двама изнасилиха 16-годишна до Пловдив

viber icon

Двама мъже са изнасилили брутално 16-годишно момиче в пловдивското село Войсил. Според информацията от прокуратурата, изнасилвачите са я принудили със сила и заплашване, като непълнолетната не е имала шанс да се опълчи. Веднага след подаването на сигнал, полицията е задържала двамата виновници. 

На тях да им били повдигнати обвинения от прокуратурата за изнасилването, след което са изправени пред съда. Изнасилвачите да признали изцяло вината си, затова издадените им вече присъди са намалени с 1/3.

По съкратената процедура двамата да осъдени на по 11 години и 8 месеца затвор при първоначален строг режим. Първоначалната им присъда е била по 17 години и 6 месеца. 

Двамата ще трябва да платят на момичето 40 000 лв. за претърпените неимуществени вреди в резултат на престъплението. 

Делото бе разгледано при закрити врати с оглед на възрастта на пострадалата, както и предмета на престъплението. Присъдата беше обявена публично и подлежи на протест и обжалване в 15-дневен срок пред Апелативния съд. 

Снимка от iStockphoto.com 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Стоичков

Стоичков

15.10.2021 | 18:45

До кога тази поправка в НК за редуциране на присъдата с 1/3 ще отървава незаслужено престъпниците и адвокатите ще се възползват от нея. Поредните които като видят дебелия си признават изцяло вината,но такива изнасилвачи са много вървежни по затворите.Дано станат нечия"булка"вътре.

Отговори
6 0
Нека напомним

Нека напомним

15.10.2021 | 17:19

Спукана гума БРУТАЛНО Нека напомним на чифутската гнас в чифутската Мекица как се гаврят със Българския език и каква гавра и още нещо ги чака Нали няма нищо вечно и още повече когато става за купчина кости и около тях лой много лой за сапун чифутска БРУТАЛНА

Отговори
2 6
БИЛЯНО мари

БИЛЯНО мари

15.10.2021 | 17:33

Стига спами тука алкохолни изблици, мола ти са. Тенкю баба.

Отговори
3 0
.....

.....

15.10.2021 | 17:45

до нека припомним чифутин си тиииииииииииии

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?