Следвайте ни

Бруталният побой в Пловдив – заради запалка, жертвата – със счупен нос

viber icon

Запалка се оказа причината за бруталният побой над 19-годишен младеж край Коматевския възел в Пловдив.

Около 2 часа през нощта на 8 февруари, на кръстовището на улица „Сергей Румянцев“ и бул. „Христо Ботев“,18-годишният П.В. се прибирал пиян от рожден ден и срещнал случайно жертвата си. Двамата не се познавали. При разминаването си те разменили реплики. П.В. поискал запалка за цигара, а 19-годишният нямал в себе си. Това станал повод за конфликт между тях. Последвал жесток побой, в резултат на който жертвата е със счупване на носните костици и множество кръвонасядания по тялото.

Докато се боричкали,  мобилният телефон на пострадалия паднал на земята. Мъртвопияният го взел и го хвърлил към оградата на близка къща, след което си тръгнал.

На място пристигнал екип на Спешна помощ и полицейски служители. Младежът е бил откаран в болницата, където е настанен за лечение. Няма опасност за живота му.

За кратко време ченгетата издирили побойника и го задържали за 24 часа. Открит и иззет е бил мобилният телефон, както и установен механизма на извършване на деянието.


Пияният младеж  не е осъждан до момента. Спрямо него е взета мярка за неотклонение „Гаранция“ в размер на 2 000 лева. За извършеното престъпление законът предвижда наказание , лишаване от свобода“ до три години.   

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Марин

Марин

11.02.2021 | 20:36

Единственото вярно от цялата информация е,че служителите от второ РПУ си свършиха перфектно работата,за което благодарим ! Сверявайте си информацията.

Отговори
1 0
Осведомен

Осведомен

11.02.2021 | 14:49

БИЯЧЪТ Е антисемит Бития задължително е еврейн с голям като клюн нос Иначе Мекица нямаше и ред да напише Ама щом е за еврейн ще ни проглуши ушите Бой до спукване за еврейските нагли локоми меки китки Дано по бърже се осетят и да си събират багажа към любимия им Израел Иначе и земята Българска скоро като жарава под краката им ще загори

Отговори
1 4
Марин

Марин

11.02.2021 | 20:37

Много си осведомен,паляк !

Отговори
2 0
А КОЙ е биячът?

А КОЙ е биячът?

11.02.2021 | 13:53

А КОЙ е всъщност пияният като rъз П.В.?? Няма ли си име? Работи ли нещо? Или...поредните инициали в сводката, които нищо не значат?

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?