Следвайте ни

Бруталният бой между момичета пред Механото уговорен, започнал с грозни обиди

viber icon

Грозният скандал и последвал бой между момичета пред Механотехникума бил уговорен. Девойките се разбрали да се срещнат, за да разрешат конфликт. В крайна сметка това се е случило, но с цената на пребита 13-годишна ученичка.


По случая Районна прокуратура – Пловдив наблюдава досъдебно производство за нанесен побой по хулигански подбуди.

По случая е била извършена предварителна проверка, в хода, на която е установено, че група малолетни и непълнолетни деца, на възраст 13 и 14 г., си уговорили среща чрез социалните мрежи, като целта им била да си изяснят конфликт помежду си. На срещата две непълнолетни момичета – на 14 г., отправили обидни думи към пострадалата 13-годишна малолетна, след което я  бутнали на земята и й нанесли удари с ръце и крака по главата и тялото. По време на инцидента част от присъстващите деца снимали с мобилните си телефони.


В хода на досъдебното производство ще бъдат разпитани всички участници в инцидента. Предстои да бъдат назначени техническа, съдебномедицинска и др. експертизи. По делото е приложен видеоклип, заснет от присъстващите деца по време на инцидента. Следва да бъде проведена и кореспонденция по случая  с Отдел „Закрила на детето“.  Работата по случая продължава.
 
 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

17.12.2020 | 13:59

били са я за момче

Отговори
3 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

17.12.2020 | 13:58

виновни са предимно родителите не са ги възпитали добре не трябваше да закриват твутата

Отговори
6 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

17.12.2020 | 13:56

комплексарки побойнички

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?