Следвайте ни

Брутални сцени в Пловдив: Шофьори се млатят на пътя, кибик прави клипче СНИМКИ

viber icon

Сериозно меле си спретнаха двама шофьори на ул. „Победа“ в Пловдив преди около час, научи „Марица“. Явно единият зад волана е засякъл другия и след няколко метра преследване се е стигнало до саморазправата. Бруталните сцени са запечатани във видеоклип, който вече се върти из социалните мрежи. 

След като виждат какво се случва, спират още двама шофьори, които се опитват да разтърват побойниците. Но без успех. След около минута раздаване на тупаници и размяна на грозни думи, страстите се потушават и всички потеглят. Набитият обаче снима номера на колата на съперника си. 

Мелето затапи улицата, точно до моста на Герджика. Куриозното в случая е появата изневиделица на възрастен мъж, който вади телефона си и започва да снима, вместо да вземе отношение. Дори рискува живота си за паметните сцени, тъй като се размина на косъм да бъде блъснат от кола. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Бай Х.й

Бай Х.й

18.02.2021 | 17:35

Тази страшна простотия Идва право от русия !!!

Отговори
4 4
Бай Х.й

Бай Х.й

18.02.2021 | 17:34

Тази страшна простотия Идва право от русия !!!

Отговори
2 2
Брей Капацитети с дистанция

Брей Капацитети с дистанция

18.02.2021 | 16:52

Чакайте Чакайте Не бързайте Вие виждате само кадри Слова Йок Ами ако е само семейна свада Ами ако е просто един имал да дава пари и като мишок с години се е крил Ами ако делят Дани Каназирева случайно я сметките и я обятията и Ко прайм Грешим И онзи правилник си го завираме Къде У ду

Отговори
3 6
Да знаете

Да знаете

18.02.2021 | 16:46

Има такъв народ!

Отговори
6 3
Това не са хора, а животни

Това не са хора, а животни

18.02.2021 | 16:44

Това не са хора, а животни

Отговори
8 2
лимбо

лимбо

18.02.2021 | 16:23

Наглостта и простащината се изявяват по всякъв начин , вкл. на пътя и сеира също. Никой никому нищо не признава.Не съм оптимист за свестните хора тука, щото и бюрокрацията вместо да им облекчава живота (както постоянно се заканва , че ще прави) ,постоянно ги ръфка - дивеч отвсякъде.

Отговори
8 0
Л.М.Д.

Л.М.Д.

18.02.2021 | 16:07

Докато не се научат да спазват правилата така ще е!Още побоища ще има по пътищата!Или се научете да спазвате дистанция на пътя,да се изчаквате един друг,или си хвърляйте книжките и не карайте коли!Нещастници!

Отговори
15 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?