49

Бременна с тротинетка и без документи шпори по Главната, написаха й акт

Служител на  "Общинска охрана" успя да спре бременна жена с ел. тротинетка, която шпори по Главната. Случката се разиграла по-рано днес, на метри от Централна поща, научи "Марица". Охранителят й казал да спре, но тя не се подчинила, като това наложило принудително да я спре и да "арестува" тротинетката. Стигнало се до скандал, а младата дама извадила телефона си да снима служителя на "Общинска охрана". Клипът с част от разправията е публикуван в социалните мрежи. Жената е написала, че охранителят я ударил с кормилото на тротинетката в корема, а тя била бременна. Била се обадила на тел. 112, но оттам заявили, че няма свободен патрул.

"Марица" се свърза с директора на ОП "Общинска охрана" Димитър Палашев, който контрира думите на бременната жена. "Тя е рецидивист в това отношение. Много пъти са й правени компромиси, но без резултат. Затова днес е спряна принудително. Служителят й поискал документ за самоличност, а тя заявила, че няма такъв. Впоследствие е показала. В сградата на "Общинска охрана" й е съставен акт", посочи Палашев. По думите му, на него веднага след случката му е представена докладна. Бременната дама се държала изключително цинично и агресивно. "След като разбрах, даже похвалих колегата за действията му. Имаме огромни проблеми с велосипедистите и хората с електрически тротинетки по Главната. Не се подчиняват, подминават служителите на "Общинска охрана". Ние няма да ги целим с камъни, разбира се, а правим каквото можем да ги спрем. Днес охранителят е успял да спре жената. И има съставен акт. Винаги гледаме да сме толерантни, да предупреждаваме, но някой път наглостта минава всякакви граници", коментира още шефът на ОП "Общинска охрана" в града под тепетата. 

Палашев бе категоричен, че служителят не е докоснал с пръст бременната жена, както тя твърди, а само е задържал тротинетката ѝ.
Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 7 оценки
4/5 от 7 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Ваня

Ваня

05.09.2023 | 16:26

Колко простотия и деградация и тази личност ще възпитава деца. Ужас и безумия.

Отговори
13 0
Емили тортинетката

Емили тортинетката

05.09.2023 | 15:37

Не съм бременна.Имам запек и не съм срала 2 седмици

Отговори
6 0
Лудницата

Лудницата

05.09.2023 | 15:19

в държавата е пълна!

Отговори
13 1
Desi

Desi

05.09.2023 | 15:17

Бременната с тротинетка е определена като ,,рецидивист,,? А Бойко Борисов е изпран. …. Само заради твърдението на шефа на ,,Общинскс охрана,, бих му спретнала едно дело. Само съда решава дали се рецидивист или не.

Отговори
2 17
Ангелов

Ангелов

05.09.2023 | 17:43

Не ви ли е срам ,какво общо има Борисов в случая, научете се да бьдете малко по вьспитани, човек и мисли доброто на тази жена в това положение, а вие почвате да плюете човек който няма нищо общо със случая, не му е тук мястото.

Отговори
7 1
пишещ

пишещ

05.09.2023 | 22:46

*гери*,всички знаем на кого служиш като трол и кой ти плаща!Дали си забелязала,че твоят *началник* бързо и безславно го *шкартираха*?Нещо да ти говори това?

Отговори
0 0
питащ

питащ

05.09.2023 | 14:43

тази тъпа патка как ще възпитава онова,което ще роди?!?

Отговори
21 0
Ай стига бе!

Ай стига бе!

05.09.2023 | 14:39

Емили!? Кога? КАК!!!!???

Отговори
10 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?