Следвайте ни

Братя въртят онлайн бардак в Пловдив, осигурявали презервативи за клиентите

viber icon

Двама братя от Пловдив попаднаха под ударите на закона, след като въртели онлайн бардак за изпълняване на всякакви сексуални желания на клиенти.

Сводниците започнали да набират красиви момичета от Пловдив и региона, като им обещавали солидни суми, за да предлагат телата си. Снимали проститутките по бельо, пускали рекламни обяви с всевъзможните услуги и удоволствия, които предоставят.

Братята осигурявали на момичетата телефони и карти, за да поддържат връзка с палавите клиенти, както и презервативи за безопасен секс.

Сводниците се срещали очи в очи с зажаднелите за голо тяло мъже и прибирали пачката, която плащали за сеанса.

Не след дълго обаче бизнесът им бил разкрит след сигнал от недоволна проститутка и двамата братя – Запрян и Борислав Калеви били задържани.

Обвинението сочи, че вербували и склонили три момичета към развратни действия в апартамент в комплекс "Оазис" в пловдивския квартал Тракия" през декември 2018-а, като им обещали и им дали пари. Две от жертвите били любовници на братята, а третата - приятелка на една от жените.

Тарифите вървели между  40 и 80 лева за половинчасов сеанс и до 100 за час и екстри.

Въпреки, че момичетата доброволно продавали телата си, днес двамата братя бяха изправени пред съда и признаха вината си.  

Магистратите от Районния съд ги признаха за виновни и им наложиха условни присъди - 2 години затвор с изпитателен срок от 4 години. Братята сводници ще трябва да платят и глоба от по 10 000 лева.  

Решението подлежи на обжалване.

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?