Следвайте ни

Бой с шамари и щанги край Пловдив заради несподелена любов

viber icon

30-годишен от Карлово отнесе глоба след пиянска изцепка в събота, научи „Марица“ от свои източници. 

Около 01.00 часа след полунощ той бил пиян и позвънил няколко пъти на момиче, с което искал да имат повече от приятелски отношения, но не се случило.

Притесняваната дама на сърцето му била в компанията на сестра си и приятелка, като последната вдигнала телефона на едно от обажданията и му заявила да престане да ги притеснява. 

Впоследствие обаче още в същата нощ си уговорили среща пред дома на 30-годишния, за да разговарят да се разберат. Запалили колата и тръгнали. 

Само след минути последвал скандал. Почерпеният мъж обидил една от дамите, наричайки я „боклук“. Напрежението ескалирало. Обидената започнала да го тласка с ръце в гърдите, той отвърнал със същото. Скандалът между двамата продължил, при което момичето тръгнало да вади щанга от колата. Последвала размяна на шамари между двамата. Намесили се и останалите от компанията, които успели да ги разтърват. 

Подали сигнал в полицияра, а след минути на мястото пристигнали униформени. Отвели участниците в скандала в районното за разпит. Съставили акт на пияния мъж, но той изразил несъгласие с констатациите в него. 

Бил изправен пред съда, където не оспорил вината си, но заявил, че дамата първа е започнала да го удря, като посегнала да вади и щанга. 

В крайна сметка магистратите от Районния съд в Карлово му наложили глоба в размер на 100 лв. Решението подлежи на обжалване пред Окръжния съд в Пловдив. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?