1553
Следвайте ни

Бой и псувни на бензиностанция в Пловдив заради мерцедес

viber icon

Пловдивчанин бе нападнат с обиди и юмруци на бензиностанция в кв. "Тракия", научи "Марица". Пострадалият отивал на празненство при негов приятел, заедно с жена си, двете им малки деца и тяхна племенница. Спрял на бензиностанция на кръстовището между бул. "Освобождение" и бул. "Княгиня Мария Луиза", за да си вземат кафе и вода. 
 
По същото време друг шофьор бил на бензиностанцията с приятели и разтоварвали мерцедес от платформа. Качил се, за да свали колата, но точно е този момент насреща му застанал пловдивчанина, който возил децата и съпругата си.

Понеже по пътя нямало възможност едновременно да преминат и двамата, между тях възникнал спор кой трябва да отстъпи. Шофьорът с мерцедеса се вбесил, че не му правят път, слязъл и тръгнал към пречещия му.

По пътя сипел обиди и ругатни, сред които били репликите „дърт *ъз“, „дъртак“, „ще ти *** майката“, „простак“ и други. Приближавайки откъм шофьорското място, изведнъж замахнал и ударил с дясната ръка главата на опонента му.

Свидетели на грозните сцени станали децата в колата, които се разплакали. Съпругата изскочила и казала, че ще се обади на тел. 112. Побойникът влязъл в колата с децата, сам я измести няколко метра. След това седнал зад волана на мерцедеса, тъй като вече си направил място и си тръгнал. Пострадалият посетил болница. Извадил си медицинско, след това уведомил полицията и завел иск в съда. 

Магистратите отсъдили побойника да плати 900 лв. обезщетение за Грозните сцени, както и да поеме съдебните разноски. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Филибелия

Филибелия

09.01.2022 | 19:56

Аман от простаци с Мерцедеси! Тази кола не е за селяни и човекоподобни, а за интелигентни хора.

Отговори
6 0
Радек от Боктор

Радек от Боктор

09.01.2022 | 16:32

Сериозно ли? Това е най-скапаната държава в ЕС. Ако е в Европа щеше да има ефективен затвор!

Отговори
16 2
Миро

Миро

09.01.2022 | 13:40

900 лв за отвличане на две деца... Тва сериозно ли???

Отговори
17 0
не не без такива

не не без такива

09.01.2022 | 13:17

газ патлака винаги до мен и ножа в джоба. в момента които ми пробва6 тоя номер да тръгне6 към мен та стрелям в лицето и 6тъ ръгна 2-3 пъти после да ми има6 страха. опитаи при мен тоя номер, аз съм готов за бои ВИНАГИ. 6те ти отрежа пръста.

Отговори
7 4
Ghu

Ghu

09.01.2022 | 18:45

Ами гледай да не ме срещаш защото ще те гръмна без да те ръгам.

Отговори
2 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?