Следвайте ни

Бони и Клайд от Пловдив свиха "Мерцедес" от паркинг до заведение

viber icon

Бони и Клайд от Пловдив си спретнаха истински екшън и си вдигнаха адреналина, но не за дълго. В събота срещу неделя двойка пловдивчани набелязали "Мерцедес", оставен на паркинг до заведение на бул. "Санкт Петербург". Успели да го задигнат, след което си я карали на воля.

На следващия ден собственикът забелязал, че елегантното возило липсва. Подал сигнал в полицията, дори пуснал снимка на открадната кола в социалните мрежи с надеждата някой да помогне за намирането ѝ. Това обаче не довело до желания бърз резултат. 

Същевременно служители на Шесто районно провели разследване. Намерили мерцедеса, а малко след това и двамата апаши, влезли в ролята на Бони и Клайд.

Те арестували 36-годишен мъж и 27-годишната му приятелка, и двамата от града под тепетата. Те се оказали стари познайници на полицията. През разследващите направили пълни самопризнания за кражбата. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?