Следвайте ни

Бодра смяна: Тийнейджър сви 11 бона от апартаменти в Пловдив

viber icon

19-годишен тийнейджър от Пловдив се оказа истински майстор по кражбите. В периода от май до началото на юли той успял да проникне в три апартамента и да открадне над 11 бона в различна валута. Две от ошушканите жилища са на територията на район "Централен", а третото - в "Тракия". След получените сигнали, служители на реда от Четвърто и Пето районни управления започнали съвместно разследване. Така стигнали до 19-годишния и го арестували. След първоначално 24-часово задържане и доклад на материалите в Районната прокуратура в Пловдив, тийнейджърът е приведен в ареста за срок до 72 часа.

Доказателствата сочат, че крадецът направил ударите по идентичен начин - през отворени прозорци или тераси на апартаменти на ниски жилищни етажи. Освен значителната сума пари, той успял да открадне таблет, мобилен телефон, също други вещи и ценности. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?