46
Следвайте ни

БМВ "прелетя" по пътя за Карлово, полицията го погна

viber icon

Младеж с БМВ си отвори големи проблеми с полицията, след като бе засечен да фучи с бясна скорост по Подбалканския път, в района на Карлово, научи „Марица“.  В ранните сутрешни часове шофьорът карал по натовареното трасе и настъпвал газта, за да стигне по-бързо до крайната си дестинация. Встрани от пътя обаче имало патрулка, която измервала скоростта със специално устройство. Младежът не я видял навреме и почти нямал възможност да реагира. Така профучал като ракета покрай униформените и полицейската кола. Уредът отчел движение със скорост 101 км/ч. – двойна на максимално разрешената за населено място, която е 50 км/ч. 

Нарушението било заснето с мобилната система за видеоконтрол, монтирана в патрулката.  Последвало издаване на електронен фиш от пловдивската полиция срещу шофьора на немското возило.  Наложена му била санкция в размер на 600 лв. Младежът обжалвал глобата в съда, като в петък  магистратите били категорични, че нарушението е факт и потвърдили наказанието. Все пак шофьорът има възможност да обжалва пред Административния съд в Пловдив. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?