4232

Близки на убития Митко от Цалапица: Опитаха да ни сплашат!

Близки на убития Митко от Цалапица са били привикани в Националната следствена служба. Това твърди в своя публикация в социалните мрежи чичото на заровения жив младеж Пейчо Малинов.

Той смята, че целта на призоваването им е била сплашване и предупреждение.

"Аз им казах, че това няма да ни пречупи  и продължаваме докрай. В противен случай куршуми", завършва публикацията си Пейчо Малинов.

"Никой няма да ни спре да търсим истината за убийството на Димитър Малинов! Всички замесени, които са на свобода, пускат жалби срещу нас! По-добре да ги приберат и тях на топло, и те са замесени в убийството на Димитър Малинов! Справедливост за Митко! Аз съм Митко и няма да мълча! Протестите са законни и няма да ни спрат! Гузен негонен бяга!", написа пък майката на убития Митко - Атанаска Бакалова.

"Хора, ако не беше вашата непримиримост и борба за истината, случаят с убийството на Митето досега щеше да бъде заметен, та и забравен! Възхищавам се на майка му, която не се предава, възхищавам се на близките му, които за миг не забравят Митко, възхищавам се на всички вас за смелостта и постоянството, с което се борите истината да излезе наяве!
Не сте сами! Убийците трябва да получат най тежкото наказание!", гласи един от коментарите на хората, които подкрепят близките на Митко от Цалапица в борбата им за истината и за справедливост. 

Оцени новината

Оцени новината
3.8/5 от 8 оценки
3.8/5 от 8 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?