1553

Близки и приятели на убития Митко от Цалапица блокираха АМ "Тракия"

Пореден протест на близки и роднини на зверски убития Митко от пловдивското село Цалапица затвори участък от АМ "Тракия". Протестиращите се събраха до "Макдоналдс" при Пазарджик, за да поискат разследващите и съдът да си свършат работата, след което да има справедливи присъди за замесените в убийството на младежа, който завинаги остана на 24 години. 

Те настояват да се промени обвинението на близнаците Валентин и Борислав Динкови и от укриватели, като каквито са привлечени като обвиняеми, да се превърнат в съучастници и да получат максимално наказание.

Протестът блокира движениет по магистралата за кратко, след което колите бяха пуснати. На място имаше и полиция. 

След броени дни в Районния съд в Пловдив ще се направи нов опит за провеждане на разпоредително заседание по делото срещу близнаците. Предишния път се наложи то да бъде отменено, заради дълбоки различия във версиите за случилото се на двамата. Тъй като линията на защита няма как да бъде в една посока, съдът разпореди единият близнак да си наеме нов адвокат. 

Оцени новината

Оцени новината
4.3/5 от 3 оценки
4.3/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Oleg

Oleg

26.11.2023 | 22:14

Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виагра), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук=---- http://gg.gg/blumag

Отговори
0 1
Калин Стоянов

Калин Стоянов

26.11.2023 | 20:18

Майката на Митко да ми се обади та да и кажа, кога през следващата година или две ще хванем Рангел. ОСТАВКА на некадърниците от МВР

Отговори
4 2
Eeeee

Eeeee

26.11.2023 | 19:28

Е всичко ОК , ама не разбраха ли че така няма да постигнат нищо Бива , бива ама вече е прекалено . Трябват или Радикални мерки или нищо.

Отговори
3 2
Селски

Селски

26.11.2023 | 19:26

Краварииида ви блокират задниците дано какво са ви виновни хората тъппи селянни

Отговори
6 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?