49
Следвайте ни

Блъсканица пред КАТ в Пловдив, чака се много

viber icon

Десетки са се наредили на опашки пред гишетата на КАТ в Пловдив, видя репортер на "Марица". Чака се за регистрация и пререгистрация на коли, като обслужването е сравнително бавно - веднъж заради мерките и идеята да не се струпвт много хора на едно място, второ заради периодични проблеми със системата. 

По-досетливите са се наредили още преди да изгрее слънцето, за да хванат ред и да приключат по-бързо. Пристигналите последни са изключително изнервени, виждайки колко души има преди тях. Все пак обслужването протича спокойно и без излишно напрежение. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Бай Х.

Бай Х.

29.10.2021 | 16:18

За нещо, което в нормална държава отнема 10мин, тука трябват 10 часа.

Отговори
5 1
EESTI

EESTI

29.10.2021 | 15:30

Едва ли ще повярвате какво удоволствие и тотална липса на чакане или губене на време е регистрацията (пререгистрацията) на автомобил в Естония. Да, онази Естония с население от 1,331 милиона души. Кога ще ги стигнем естонците, другари?

Отговори
10 2
Иво

Иво

29.10.2021 | 15:13

Милиционерите как иначе ще си вземат комисионните от комисионерите, предлагащи услугите си??? Не се наплюскаха неграмотниците от Симеоново. Докато ги има в "полюцията", така ще бъде

Отговори
9 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?