2374

Бизнесдама от Пловдив продава менте дрехи и обувки във фейсбук, прибрала стотици хиляди левове

Пловдивска бизнесдама се озова в ареста заради търговия с фалшиви дрехи, обувки и артикули.38-годишна собственичка на търговско дружество бе задържана в Пловдив за незаконно разпространение на фалшиви маркови стоки.

Арестът е осъществен в сряда при спецоперация. Установено е, че в качеството си на едноличен собственик и управител на търговско дружество тя разпространявала фалшиви маркови дрехи, обувки и аксесоари, които предлагала чрез специално създадени страници в социалната мрежа, а поръчките на клиентите изпълнявала чрез фирма за куриерски услуги.

В хода на проверката са претърсени адреса на жената – апартамент и прилежащо складово помещение, както и ползван куриерски офис. Общо са открити и иззети около 3000 артикула, означени с лого на над 11 регистрирани търговски марки, обект на изключително право и  използвани без основание. Предстои да бъдат назначени съответните експертизи за оценка на конфискуваната продукция и определяне на размера на нанесените щети за държавния бюджет.  По предварителни данни става дума за стотици хиляди левове. Образувано е досъдебно производство, процесуално-следствените действия продължават под надзора на Районната прокуратура. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
dimitar

dimitar

07.10.2022 | 15:11

Индустриалното земеделско финансиране е лично за всеки Аз съм маркетинг мениджър в международна финансова институция, специализирана в международни заеми. Ние предлагаме услуги от 5 000 евро до сума от 1 000 000 евро при 2,5% годишно за вашите нужди, свържете се с нас на имейл: [email protected]

Отговори
0 2
Западняк

Западняк

07.10.2022 | 14:41

Нормален капитализъм, на запад да не мислите, че е друго, тия дърти седесари здраво ви излъгаха, че там е рай!

Отговори
1 2

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?