Следвайте ни

Битият Митко присъствал на сватбата на ресторантьора в "Капана"

viber icon

Набитият продавач на чорапи Митко познава Ивайло Бадански (Пенов) от няколко месеца. Дори присъствал на сватбата му в "Капана". Това каза защитникът на ресторантьора адв. Светлана Калпакчиева в съдебната зала по време на гледането на мярката му за неотклонение. 

Тя обясни, че случилото се не е по хулигански подбуди, а е провокирано от личен мотив. Бадански дал чадър на Митко в дъждовен ден преди няколко месеца, за да може да продължи да продава чорапите си. Калпакчиева определи това като приятелски жест. Разбрали се Митко да го върне на следващия ден, но това не станало. 

Адвокат Калпакчиева каза, че задържането и искането на постоянен арест за Ивайло Бадански са действия, продиктувани единствено от диктата на улицата. 

"Бадански доброволно се яви в Четвърто районно и то в момента, в който е научил, че го издирват. Когато има медиен шум, протести, когато получават заплахи той и служителите му, съвсем нормално е да затвори заведението и да се оттегли, за да не предизвиква напрежение и противообществени прояви", посочи адв. Калпакчиева. 
 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Еми

Еми

02.06.2021 | 23:32

Храни куче да те лае

Отговори
2 0
Да именно

Да именно

03.06.2021 | 00:47

А колко по-важни неща има :) ... а и касов бон да се издава не виждам :) ... А И В ПАНДЕМИЯ ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЗАБРАНЕНО :) ...

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?