71

Бияч на шофьор и кондуктор в Пловдив се размина с условна присъда

Според постигнатото споразумение, побойникът получава едно общо наказание от година и половина лишаване от свобода с изпитателен срок от 3 години

 

Пловдивчанин, пребил шофьор и кондуктор по линия №7 на градския транспорт в Пловдив се размина с условна присъда след сключено споразумение с прокуратурата. 

Побоят, за който "Марица" първа писа, стана на 30 април миналата година. Към 14.30 - 15.00 часа в автобуса, пътувал в посока кв." Беломорски" се е возила жена на видима възраст между 25 и 35 години. Тя разговаряла шумно по телефона, на високоговорител. Шофьорът на рейса Бахри се обръща и прави културно забележка да прекрати разговора или поне да спре високоговорителя, тъй като го разсейва и натоварва допълнително, имайки предвид, че цял ден е на пътя и очите са му на четири. Жената обаче започва да се разправя и обижда. Рейсаджията влиза с рейса в" Беломорски", сваля пътници, като там слиза и въпросната жена. След това шофьорът отива до Овощарския институт, обръща и потегля след почивка. 

Когато стига на същата спирка в" Беломорски", вижда, че въпросната дама е на спирката. До нея вече стои и мъж, също на възраст около 30 години - нейният приятел. Когато отваря врати на тази спирка, жената не се качва, а само биячът. И веднага започва да налага кондуктора, който е 70-годишен. Шофьорът вижда в огледалото какво се случва. Докато реагира обаче, биячът вече е при него и го удря няколко пъти в главата. Чупи му очилата и отново се връща при кондуктора, за да го бие. След това си тръгва. 

В крайна сметка шофьорът Бахри е с лека телесна повреда, а кондукторът Иван - със средна телесна повреда. Според постигнатото споразумение, одобрено от съда, побойникът получава едно общо наказание от година и половина лишаване от свобода с изпитателен срок от 3 години. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
32 години седесарска Синя крепост

32 години седесарска Синя крепост

18.01.2023 | 14:27

се напълни със селянндури!

Отговори
0 0
Боко тиквата

Боко тиквата

18.01.2023 | 11:28

Ама разбира се, този и баща му ми организират избирателите и съм им дал право да си правят каквото искат.

Отговори
3 0
Габи

Габи

18.01.2023 | 11:45

Друго име освен на Борисов сигорно не знаеш чокондур такъв. По добре отправи злобата си към противниците на Гешев, които не обръщат внимание на несправедливите присъди и продажните съдии.

Отговори
1 1
Гешеффф

Гешеффф

18.01.2023 | 11:54

И за това, че в момента съм обект на разследване в щатите трябва да се обърне внимание и скоро ще съм в магнитски заедно с бащицата Делян.

Отговори
1 0
Невъзпитан

Невъзпитан

18.01.2023 | 13:41

" СигОрно " , " чокОндур" ... А бе , ти буквар нямаш ли , Габи?!

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?