Следвайте ни

Без милост: Полицията глоби рокерите от сбирката на Кукленско шосе

viber icon

След като в съботния ден на паркинга на бензиностанция "Газпром" на бул. "Кукленско шосе" бяха забелязани голям брой мотори с форсиращи двигатели, полицията предприе незабавна проверка. 

Служителите на реда заварили 94 души и 72 мотора на паркинга. В резултат на проверките са съставени 43 акта и 5 фиша. 28 мотора пък са спрени от движение за неизправна шумозаглушителна уредба, за липсваща застраховка и за неправоспособност.

Установени са двама мотористи без книжка, четирима пък са били без сключена задължителна застраховка "Гражданска отговорност" . Трима от проверените са били с криминални прояви.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Играта с кутията на Пандора е започнала

Играта с кутията на Пандора е започнала

27.03.2021 | 19:06

Последните 18 месеца са добър пример как пълзящо се напуска властта. Заблудата, че ГЕРБ се бори за победа не може да подведе и слепите вече. Търси се оправдание пред членовете на партията и привидното старание на Борисов, че е борец издиша. Пошлостта на политическия "елит" е всеизвестна и извън границите на България. Какво да се прави? Нищо!!! Агонията ще прерасне в гняв и сгромолясването ще е осезаемо. За дълбоко съжаление малко останаха ЧЕСТНИТЕ и КАДЪРНИТЕ сред народа и особено интелигенцията. Мотивацията за възраждане е една единствена СПРАВЕДЛИВОСТ, а тя се ражда с рестрикции към виновните за моралния погром на нацията. Сега се търси някой с ролята на нов Керенски и пази Боже да се появи нов Ленин.

Отговори
2 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?