49
Следвайте ни

Бащата на пребития ученик в Пловдив: Не е ял от 2 дни, окото му едва се отваря

До 7 клас Красимир учил в СУ „Св. Патриарх Евтимий“, нямал проблеми със съучениците и бил отличник

viber icon

Пребитият от съученик осмокласник Красимир Наков не е ял от два дни и изпитва изключителен физически дискомфорт. Освен това едното му око е толкова надуто, че е почти затворено. Това заяви пред „Марица“ баща му, който носи същите имена като наследника си. Поредният случаи на агресия в пловдивско училище се разигра в непосредствена близост до Професионалната гимназия по битова техника между двете смени.

 

По думите на бащата на Красимир Наков лекарите все още не можели да установят какви са уврежданията по окото и не се знаело дали ще може да вижда с него.  Очаква се осмокласникът да остане под медицинско наблюдение поне още 3 дена. „Показваха му снимки, но явно е неориентиран все още и не може да разпознае нападателя си“, обяснява бащата на пребития Красимир Наков. След инцидента синът му обяснил, че ударът бил нанесен от 10-класник, който се опитал да му продаде непотребни учебници – не за 8 клас, а за 9 клас. Когато им отказал, те го попитали защо говори „с глас на обратен". Той им отвърнал, че може да говори както си иска, защото гласът си е негов. „Синът ми паднал на земята и за кратко загубил съзнание“, обяснява бащата на пострадалия. 

Преди да се премести в ПГ по битова техника младежът е учил в СУ „Св. Патриарх Евтимий“. „Там не е имал проблеми със съучениците си. По принцип не е конфликтен, държи се изключително възпитано и изкарва добри оценки“, твърди бащата на пребития Красимир Наков. Завършил седми клас с успех над 5.00, а на изпита по математика изкарал над 4, по български език и литература – 5. 

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Ivan zavet80g albe11g.,

Ivan zavet80g albe11g.,

30.09.2021 | 19:07

Balo 4erno vvvyyyyyyyurrrrrr Mos aiiii aaiiiii,.✂️️️️️️✂️️

Отговори
2 0
Nasko

Nasko

30.09.2021 | 16:50

По-строг контрол в училищата. По-елитни училища.

Отговори
10 0
Габриела

Габриела

30.09.2021 | 16:40

Съд за този престъпник и да не се допуска до училището . Това е надилнил и няма място там. Нека не ни провокират да си преместим осмокласниците заради този"бабаит". Как спокойна да си пусна детето утре в това училище???

Отговори
18 0
Родител

Родител

30.09.2021 | 16:38

Каква жестокост. Добрите деца търпят наглостта, арогантността, бездушието на обществото.

Отговори
26 0
Валя Георгиева

Валя Георгиева

30.09.2021 | 16:05

Кураж Краси, ти си силно момче.Ще излезеш по-силен и по-мъдър от тази ситуация. Обичам те и те подкрепям.

Отговори
22 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?