49

Бързо наказание за шофьора, шпорил километри в насрещното на АМ "Тракия" 

39-годишният шофьор, който бе арестуван да шпори пиян в насрещното на АМ "Тракия" до Пловдив, ще се сдобие с бърза присъда. 

Само два дни след ареста му, прокуратурата внесе в съда бързо производство. 

Припомняме, че на 29 март, пияният е карал хюндая си в насрещното района на км 112 на аутобана, в землището на село Цалапица. Полицията го преследва, след което шофьорът им казва, че се "объркал". 

Тестът за алкохол показал 1,53 промила. Шофьорът бил съден и преди за същото нещо. 

Предстои Районния съд да насрочи заседание по внесеното бързо производство. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Надя Драганчева,Тутракан

Надя Драганчева,Тутракан

31.03.2023 | 13:57

Надя Николова Драганчева се казвам(секс иконата на поколения жители на гр.Тутракан7600) и живея в гт.Тутракан 7600 на ул.Панайот Хитов,до старият пазар.Аз съм на 71 години и имам жълта книжка,защото много години бях принудително настанявана в лудници,защото съм опасна за Обществото,особено когато аз употребявам алкохол в големи количества,а това при мен е ежедневие.Аз съм луда и съм болна на мозъка много и всички знаят ,че съм именно такава.Но,много ми липсва мъж и си търся млад мъж до 60 годишен,да е военен,полицай,може и депутат в краен случай само.Аз съм на 71 години,но съм много красива,защото бях мис Тутракан постоянно.Аз имам пари,имоти,коли.Аз съм писателката-поетесата на Тутракан.Аз много обичам груповият кекс и за това си търся кекс партньори за групов кекс с мен.Плащам щедро в евро!!!!!За повече информация,ми пишете на адрес,защото полицията ме подслушват и ме следят денонощно,както и специалните части разузнавателни,ме следят.Даже и сега има тяхна кола пред къщата ми.На мен ми нарушават правата ми редовно и ме дискриминират! Но,аз Надя Драганчева от гр.Тутракан7600,аз ще умра с високо вдигната глава! Сега не ми остава нищо друго освен да се напия с домашната ми ракия! Това са мои стихове!!! Както и това стихотворение е мое: " Вурнах се от Ада и сега ще ви покажа,коя съм аз Надя Драганчева от Тутракан" Аз спрях отдавна да си пия и хапчетата ми,които лекари психоатри ми изписват.

Отговори
0 1
Алоу Кат..!

Алоу Кат..!

31.03.2023 | 12:12

Вземайте книжките завинаги на такива, ще има полза от това...

Отговори
4 0
ШафьорЪт

ШафьорЪт

31.03.2023 | 12:21

Какво като ми я вземат? Аз ще си карам без книжка.

Отговори
0 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?