Следвайте ни

Бандитите нямат шанс срещу новите придобивки на полицията СНИМКИ

viber icon

14 нови патрулки „Шкода Рапид“ вече са част от Областната дирекция на МВР. Ключовете за новите автомобили бяха връчени на тържествена церемония в двора на сектор "Специализирани полицейски сили" преди половин час.

На церемонията присъстваха директорът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков, областният управител Здравко Димитров, ръководителите на районните управления в областта и служители под пагон и свещеници, които направиха водосвет и прочетоха молитва.

Новите патрулки са закупени изцяло от бюджета на министерството. В Пловдив всяко от шестте районни ще получи по един автомобил, една патрулка ще бъде осигурена и за специализираните сили. Тази бройка ще замени морално и технически остарелите автомобили в системата на МВР и на тяхно място ще бъдат въведени новите.

Надяваме да подобрим работата на колегите и условията, в които работят. Голяма част от времето си те прекарват в тези автомобили, изпълнявайки служебните си задължения. Предполагам, че това допълнително ще мотивира всички тях да изпълняват задълженията си по-професионално и по-качествено“, заяви шефът на пловдивската полиция Атанас Илков.

Предстои да пристигне и втора партида от патрулки, като за ОДМВР Пловдив са предвидени още 10, които също ще бъдат разпределени.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

23.05.2019 | 22:19

Най-ниско ефективната полиция в Европа.

Отговори
6 2
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

23.05.2019 | 22:03

Нека момчетата да си ги карат със здраве,но не трябва да се забравя,че бандитите обикновено карат мноооооого по-скоростни автомобили.

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?