Следвайте ни

Бандата на катализаторите в Пловдив се завърна! Има нова жертва

viber icon

Крадците на автомобилни катализатори продължават да вършеят в Пловдив и региона. През последните месеци в редакцията на "Марица" многократно бяха получавани сигнали от шофьори, които са установили кражба на важната част. Писахме и за заловени гастрольори, които извършвали такива нагли посегателства в "Тракия" и в пловдивски села. 

Днес за кражба сигнализира още един читател на" Марица". В редакционната ни поща се получи мейл от г-жа Марина Делева от "Кючук Париж". 

"Пиша Ви във връзка с осъществена кражба на катализатора на автомобила ми. На 23 януари вечерта паркирах автомобила си на обичайното място пред блока в гр. Пловдив на ул. "Георги Кондолов" 14. На сутринта на 25-ти сутринта, тръгвайки за работа се натъкнах на ужасен шум, който е в резултат на извършена кражба на катализатора на автомобила ми "Фолксваген Поло", 1995 г.", пише тя. 

Пловдивчанката е подала сигнал в полицията. Очаква крадецът или крадците да бъдат заловени, предвид факта, че в района има достатъчно камери. 

"От полицията ме уведомиха, че напоследък доста често има извършване на подобен тип кражби.Бих искала да информирам съгражданите ми с цел да бъдат внимателни и предпазливи. А на крадеца му пожелавам да е жив и здрав и да си похарчи парите от продажбата на частта с удоволствие. Почерпи се за мое здраве!", завършва с хумор поредната жертва на апашите.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Система

Система

29.01.2021 | 19:27

То тръбата лесно се монтира, но как се минава прегледа? Пак "под масата" и напред! Без катализатор е абсурд изгорелите газове да са в норма!

Отговори
3 1
Aтанас

Aтанас

29.01.2021 | 16:52

Аз катализатор пак няма да слагам, щом ги свалят лесно и не минават по Каско - за 15 лв. една тръба и вече 5 години нямам тревоги.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?