Следвайте ни

Баба извади нож срещу внучката си, закани се да я убие

viber icon

За зловещ скандал в кравеферма в Асеновградско, научи „Марица“. Възникнал скандал между възрастна майка и дъщеря, при който се размахвали ножове и се чули закани за убийство.

На 24 март тази година майка и малолетната и дъщеря се намират в жилището им, което е част от голяма кравеферма и което разделят с възрастните ѝ родители. 

Изведнъж бабата на детето предизвикала скандал,  започнала да обижда дъщеря си, да заплашва, че ще убие детето. 

В този момент дядото се прибрал във фермата и заварил жена си и дъщеря си да се карат.  Когато влязъл в стаята съпругата му взела два ножа и заплашила, че „ще ги оправи“.  Той се впуснал да я обезвреди, а дъщеря му и внучето избягали навън. Хванал я за врата, а ножовете паднали на земята.

Младата майка предала детето на една от работничките в кравефермата и се върнала да види какво става. 

След случката, подала сигнал, както и молба за защита, тъй като се страхува за живота и здравето си, както и за това на детето си.      

Съдът в Асеновград задължил агресивната старица да се въздържа от домашно насилие, отстранил я е от жилището за срок от половин година и ѝ забранил да се приближава до дъщеря си и внучката си. Наложена ѝ е и глоба в размер на 300 лв. 

Обвинената в тормоз обжалва решението, но на свое заседание в началото на седмицата магистратите от Окръжния съд в Пловдив го потвърдиха. То е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?