Следвайте ни

Баба извади нож на щерката и внучката, закани се да ги убие

viber icon

Възрастна жена извади нож на дъщеря си и внучката и се закани да ги убие. Лютият скандал се е разразил в кравеферма в асеновградското село Тополово, научи „Марица“. 

На 24 март майката и малолетната й дъщеря се намирали в жилището им, което е част от голяма кравеферма и което разделят с възрастните си родители. Според потърпевшите бабата на детето предизвикала скандал, започнала да обижда дъщеря си, да заплашва, че ще убие внучето.

В този момент дядото се прибрал във фермата и заварил жена си и дъщеря си да се карат.  Когато влязъл в стаята, съпругата му държала два ножа и заплашила, че „ще ги оправи“.  Той се впуснал да я обезвреди, а дъщеря му и внучето избягали навън. Хванал я за врата, а ножовете паднали на земята.

Младата майка предала детето на една от работничките в кравефермата и се върнала да види какво става.

След случката тя подала сигнал, както и молба за защита, тъй като се страхувала за живота и здравето си, както и за това на детето си.     

Съдът в Асеновград задължил агресивната старица да се въздържа от домашно насилие, отстранил я от жилището за срок от половин година и й забранил да се приближава до дъщеря си и внучката си. Наложена й е и глоба в размер на 300 лв.

Обвинената в тормоз обжалва решението, но на свое заседание в края на седмицата магистратите от Окръжния съд в Пловдив го потвърдиха. То е окончателно и не подлежи на обжалване.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?