1939

Автобус премаза краката на пенсионер в Пловдив 

Автобус премаза краката на 70-годишен пловдивчанин. Инцидентът станал малко след 16.30 часа вчера на спирка на градския транспорт на бул. "Пещерско шосе", съобщиха за "Марица" от полицията в града под тепетата. 


Според първоначалните данни, при потегляне автобусът преминал през краката на възрастния мъж, който се опитвал да се качи в превозното средство. Пострадалият е настанен в болница за наблюдение с фрактура на глезен.


44-годишният рейсаджия е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите са отрицателни. В рамките на образувано досъдебно производство се разследват обстоятелствата около случилото се.

 

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 3 оценки
3.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
С.адо-м.азо седалки и пейки

С.адо-м.азо седалки и пейки

31.01.2023 | 12:42

Бил изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите били отрицателни....! Ма ние много вярваме, щото доматите ги ядем с колците! Имаше един „шофьор”, дето караше винаги като надрусан и като му направех забележка с намек, че не е трезвен и адекватен, се опитваше да ни убеди, че всяка сутрин им правели алкохолни проби. Е, това не му попречи да пребие с ужасните откати, които правеше при спиране и потегляне, поне двама възрастни пътници, за които знам. Уж го махнаха, но може би само от линията, където се прослави злокобно. Собствениците на „превозвачите”, както и онези, с които си делкат печалбите, са алчни и безскрупулни и затова купуват неудобни, небезопасни автобуси и наемат некадърни „шофьори”.

Отговори
8 2
edintam

edintam

31.01.2023 | 12:14

рейсаджийка е майка ти а човека, който кара автобуса се нарича шофьор. нивото на журналистиката ви е плачевно поради подобни фриволности в изразяването.

Отговори
9 3
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

31.01.2023 | 12:12

ТОВА С ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ Е НАПАСТ!!!! НАЙ ТЪПИТЕ СА СТАНАЛИ КОНДУКТОРИ... ТРЯБВА ВСЕКИ АВТОБУС ДА ИМА КАМЕРА И ДИРЕКТНА ВРЪЗКА С ЦЕНТЪРА ПРИ НЕОБХОДИМОСТ ДА СЕ ЗАДЕЙСТВАТ....В ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ Е ВСЕ ЕДНО СИ НА БИТАКА.....ЕДНИ РАЗДРУСАНИ ЛЕЛИ С ИЗЯДЕНИ НОКТИ СЕ ЯВЯВАТ ВИЗИТКАТА НА ТЕЗИ ТРАНСПОРТНИ ЛИНИНИ....ТЕ КОЛЯТ ТЕ БЕСЯТ.... НИКАКЪВ ЕЗИК НИККВА КУЛТУРА ВЕЧНО СЪРДИТИ ВЕЧНО НЕЩО ИМ Е В ПОВЕЧЕ... ТЕЛЕФОНИТЕ В РЪКА ПЪРВАТА СЕДАЛКА ОТРУПАНА С БАГАЖЛЪКА ЙМ... НА ОПРЕДЕЛЕНИ СПИРКИ СЛИЗАТ НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ КУПУВАТ СИ КАФЕ ЗАКУСКИ ИИ МЛАТЯТ ПРЕД ГРАЖДАНИТЕ ...А ДА НЕ КОМЕНТИРАМ ОТНОШЕНИЕТО ИМ КЪМ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА.....ВМЕСТО ДА СЕ ПРИТЕКАТ И ДА ИМ ПОМОГНАТ ДА СЕ КАЧАТ ИЛИ ДА СЛЕЗАТ ТЕ ГИ НАВИКВАТ И ПРЕЗ ЦЕИЯ ПЪТ СЕ НАХВЪРЛЯТ ВЪРХУ ТЯХ С ОБИДИ И ГЛУПАВИ РАЗГОВОРИ ОТ РОДА НА КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ СЕГА ЩО НЕ СИ СЕДИ В КЪЩИ ЗАЩО Е СТАНАЛ НА ТЕЗИ ГОДИНИ.... МОЛЯ НАЙ НАСТОЯТЕЛНО ОБЩИНАТА ОТДЕЛ ТРАНСПОРТ ЗА СЛЕДНОТО: - НЕ НИ ТРЯБВАТ ЧАСТНИ ФИРМИ. ТРАНСПОРТА ТРЯВА ДА Е ОБЩИНСКИ Т.Е. ДЪРЖАВЕН. КОНДУКТОРИТЕ КОИТО ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА ГИ НЯМА....НО ДОКАТО ГИ ИМА СЪС СТРОГА УНИФОРМА /ШАФНЕРИ/ СЪС БАДЖ И ПРИЛИЧНО ОБЛЕКЛО - УНИФОРМА! ШОФЬОРИТЕ СЪЩО С УНИФОРМА СЪЩО С БАДЖ И В АВТОБУСА ИМЕ И БРИГАДА КОЯТО Е НА СМЯНА..... НИКАКВИ МУЗИКИ И НИКАКВИ ТЕЛЕФОНИ . ИЗПРАВНИ КЛИМАТИЦИ И СПАЗЕН ГРАФИК.... А СЕГА КАКВО ИМАМЕ НЯКАКВИ НЕНОРМАЛНИЦИ СЪБРАНИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ....КРЕЩЯТ ВИКАТ КАРАТ СЕ...А ДА НЕ ВИ КАЖА КАК СЕ ДЪРЖАТ С УЧЕНИЦИТЕ... АМИ ТЕ ТЕЗИ ДЕЦА ИМ ВАДЯТ ХЛЯБА ОСНОВНО...НАРИЧАТ ГИ РУГАЯТ ГИ... КОГАТО МОЖЕ КРОТКО ДА ГИ ПОСЪВЕТВАТ ИЛИ ДАЖЕ ДА ГИ ПОМОЛЯТ....НЯМАЛОШИ ДЕЦА ИМА ЛОШИ ВЪЗРАСТНИ. МОЖЕ ДА СЕ ПОМИСЛИ ЗА КАТЕГОРИЯТА НА ТРУДА НА ТОЗИ ТИП РАБОТЕЩИ ЗАЩОТО НАИСТИНА РАБОТЯТ В НЕ МНОГО ПРИЯТНА СРЕДА. КОНТАКТИ СЪС РАЗЛИЧНИ ХОРА ЗДРАВИ БОЛНИ - ДОБРИ -ЛОШИ- НАПРЕГНАТ ТРАФИК - СМЕНИ РАННИ И КЪСНИ. КАКТО СЕ КАЗВА МОЖЕ ДА ПОЛУЧАВАТ И КОНФЛИКТНИ НО ДА ДАВАТ И ОТ СЕБЕ СИ.АТМОСФЕРАТА В ЕДИН АВТОБУС ЗАВИСИ ОТ ПЕРСОНАЛА....... А КОГАТО ИМА ТАКЪВ РЕД И ПЕРСОНАЛА ЩЕ СЕ СТАРАЕ !

Отговори
14 3
Иванка

Иванка

31.01.2023 | 12:02

Никога не спират до тротоара за да могат възрастните хора и инвалидите да се качат по лесно в автобусите.

Отговори
10 2
Гери Йорданова

Гери Йорданова

31.01.2023 | 11:47

Тези шофьори на.автобуси слепи ли са ? Толкова ли е невидим този 70 годишен човек , че не го е видял , че се качва и да го изчака ? Като не е кадърен за тази професия да се откажи и да не трепе хората ! Горкият човечец ! Дано да се оправи , без усложнения ! Пожелавам му го от сърце !

Отговори
17 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?